RV Trailer Hitch Tips

Retten trekkrok for RV din vil avhenge av dine tauing last og ditt kjøretøy slepekapasitet. Klassen stikk du velger for RV vil også ha en effekt på tilhengerfestet tilbehør tilgjengelig slik som trinn og sykkelstativ. Ulike stikk modeller vil ha små variasjoner i utseende som kan ha en stor innvirkning på utseendet på bilen. Ta deg tid til å finne den perfekte stikk for deg, og din innsats vil bli belønnet med mer enn bare pålitelig service plikt. Klasser

Bilberging er seriøs bedrift, og tilhengeren trenger riktig stikk for jobben. Haker er delt opp i klasser basert på vekten av tilhengeren fra klassen en på £ 2,000 maks til klassen fire på £ 10 000 maks. Tunge vekt kapasitet går også opp med hver klasse. Det er ofte en god idé å velge den klassen som kan håndtere den maksimale tauing egenskapene til taue bilen, slik at du ikke vil være begrenset bør dine behov endres. Husk å alltid konsultere med en profesjonell når du endrer en bil med et stikk eller annet tilbehør.
Mottaker Tilhengerfester

For noe større enn de minste belastning, du skal se på mottaker uhell. Med en mottaker stil stikk, ballen og tungen er avtagbart som en enhet via pin utgivelse. Mottakeren stikk lar deg holde og raskt bytte flere ball størrelser, og du kan montere tilbehør i mottakeren mottaket når du ikke er tauing. Selv om dine tauing laster er lys, gjør mottakeren stikk et fint valg på grunn av sin fleksibilitet i bruk.

Tilbehør

Tilbehør spille en stor rolle i RV uhell. Det meste av tilbehøret er dimensjonert for å passe en klasse to socket, men det finnes adaptere tilgjengelig til trinn størrelsen opp eller ned til en annen klasse. Det finnes også adaptere som lar deg installere tilbehør og fortsatt montere tunge og ball for tauing. Mens det kan være morsomt å legge et team logo eller roterende propell til en mottaker, trinn og bremselysene er blant mange mer funksjonelle alternativer. Rvers kanskje vil legge lastebærere og, selvfølgelig, det er den stadig populære sykkelstativ. Grilling, vinsjer og back-up-lys er også tilgjengelig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117494.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles