2002 Jeep Wrangler Specs

Jeep Wrangler ble først brukt som et militært kjøretøy, som det ga en pålitelig transportmiddel. Over tid, ble Wrangler en dagligdags redskap for både daglig pendling og off-road moro. 2002 Wrangler er en tøff modell som gir både komfort og driftssikkerhet. Ytelse

2002 Jeep Wrangler er drevet av en 2,5-liter, 4-inline foran motor som leverer 140 ft-lbs. dreiemoment med 5400 RPM. Motoren har også en 98,4-mm diameter, 81 mm slaglengde og en 9,1 komprimering. 2002 Wrangler inkluderer en 20-gallon blyfri bensin tank med en multipunkt injeksjon drivstoffsystemet.
Utvendig

2002 Jeep Wrangler har metallic /glans maling og både foran og bak sorte støtfangere. Det er en myk manuell konvertible taket, variable intermitterende vindusviskere, samt både fører og passasjer sorte sidespeil som er eksternt justerbar. 2002 Wrangler har også halogen frontlykter og en fast bakrute.
Egenskaper

2002 Jeep Wrangler har vinyl møbeltrekk, en front-seters 12-volt strømuttaket, askebeger, sigarettenner, delvis konsoll med åpne oppbevaringsboks, koppholdere og dørlommer. I tillegg er det en aksel forholdet 4.11:1 og to tilbake skivebremser, samt to fremre ventilerte plater. Endelig har den 2002 Wrangler bjelke foran bakhjulsoppheng og stabilisator bar rigid med spiralfjærer.
Safety

standard sikkerhetsfunksjoner for 2002 Jeep inkluderer både fører og passasjer kollisjonsputer foran med en "slå av"-alternativet. Det er tre-punkts hjul høydejusterbare sikkerhetsbelter for både fører og passasjer. Denne jeep inkluderer også et låsbart hanskerom avdeling. Til slutt, ekstra sikkerhet funksjoner bestå av fast bøyle konvertible rollover beskyttelse, samt understell beskyttelse for drivstofftanken og overføre saken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117793.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles