Hvordan måle Tow Ball Vekt

Kjøring med tung tilhenger tar litt planlegging for å sikre at det blir transportert trygt. En trailer som har for lite eller for mye slep ball (eller tunge) vekt kan påvirke håndteringen av hele riggen og forårsake en ulykke. I tillegg er tauet kjøretøy og stikk har begrensninger på hvor mye trailer tunge vekten de kan håndtere. Det er viktig å måle trailer tunge vekt for å sikre at du ikke er overbelastning slepet kjøretøyet. Du kan måle din trailer tunge vekt ved hjelp av elementer du kanskje allerede har. Du trenger
Målebånd
to bremseklosser
2 automotive jack står
Badevekt (£ 300 kapasitet)
en murstein
to lengder på 1-tommers diameter stålrør , 12 inches
4-fots lengde på 4-tommers med 4-tommers trelast
Vis flere instruksjoner
en

Koble traileren til slepet bilen og parkere på et nivå , fast underlag som en innkjørsel eller en parkeringsplass. Mål kjørehøyden av tilhengeren ved å forlenge et målebånd fra bakken ved fronten av tilhengeren til den nedre leppe av tilhengeren tungen. Noter denne målingen.
2

Koble trailer fra slepet kjøretøyet. Blokker hjulene på tilhengeren for å forhindre uønsket bevegelse. Senk de fremre donkrater av tilhengeren. Hvis tilhengeren ikke har innebygd donkrater, står sted automotive jack under fremre rammen skinnene av tilhengeren på begge sider.
3

Hev trailer tunge jack, slik at jack er flere inches av bakken og vekten av fronten av tilhengeren er støttet av donkrater eller bukker.
4

På bakken under tilhengerens tungen jack, plasserer et bad skala og en murstein ca 3 meter fra hverandre fra hverandre. Plasser en 12-tommers lengde på 1-tommers diameter rør på skalaen, og en annen på murstein. Bruk et målebånd og justere plasseringen av skalaen og murstein å sørge for at rørene er nøyaktig tre meter fra hverandre. Plasser en 4-tommers med 4-tommers med 4-fot lange stykke trelast over rørene på skalaen og murstein.
5

Nedre tilhengerens tungen jack å hvile på trelast. Kontroller at tungen jack er 2 meter fra røret på badet skala og en fot fra røret på murstein. Juster høyden på fronten av tilhengeren med tungen jack til ride-høydemåling oppnådd i første trinn.
6

Les mengden vekt på vekten og multiplisere det med tre. Dette er den totale mengden av tungen vekt som skal hvile på tilhengerens stikk ball.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117516.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles