Polaris Sportsman 2003 Specs

The Sportsman 700 Twin er en all terrain vehicle utgitt i 2003 av Polaris. En av bare to amerikanske ATV beslutningstakere i bransjen, er Polaris faktisk bedre kjent for å lage snøscootere. For Sportsman, ble de to maskinene kombinert med den store motoren fra Frontier snøscooter blir brukt i quad. Makt

En fire-takts, dobbel sylinder, pushrod forskyvning motor med en væskekjølt driver Polaris Sportsman. Den har et volum på 683 cc og våt sump smøring, noe som betyr at den har et reservoar for olje bygget i. quad kan holde opp til 4,75 liter drivstoff og 2 liter olje. Levere drivstoff er en 0,1-tommers Mikuni CV forgasser. Overføre makt i hjulene er en kardandrift, doble sensing, variabel automatgirkasse, med motorbrems system og omvendt. Et høytrykk olje system pumper £ 35 per kvadrattomme av olje i bilindustrien løftere, slik at løftere kan da styre ventilløfterne. Starte quad er oppgaven til en CDI tenning og en 30-amp batteri elektrisk spole startpakke med backup.
Dimensjoner

Chassiset er 85 inches lang, 46 inches bred og 47 inches høy og hviler på en akselavstand på 50,8 inches. Rammen klarner bakken med 11,3 inches og stort sete er 34 inches høy. Krom stål hjul foran og bak er innkapslet i 12-tommers Goodyear Rawhide Grip dekk. Polaris har en tørrvekt - vekten av et objekt med unntak av dens væsker - av 740 kg. Slepekapasitet er £ 1500, og lastekapasiteten står på £ 100 i front racket og £ 200 i bakre stativet.
Fjæring og bremser

Suspension oppgaver håndteres av et MacPherson foran systemet, som gjør det mulig for 6,7 inches av reiser. På baksiden er ATV utstyrt med en uavhengig anti-roll bar, med en progressiv sats, slik at for 9,5 inches av reiser. Stoppe ATV er en front hydraulisk skivebrems med én spak og en hydraulisk fotbrems på baksiden. En dual-sensing motor B bremser hjelpemidler med hill bremsing.
Andre funksjoner

quad har firehjulstrekk som kommer inn i bildet når bilen mister trekkraft, men kan også slås på eller av når som helst med en tommel bryter. Instrumenter omfatter nøytral og revers, en tripptelleren og indikatorer for høy temperatur. Rack forlengere både foran og bak er også inkludert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117848.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles