Den beste måten å Polish Min ATV Plast

Alle terreng kjøretøy, ofte kalt ATV-er, får en masse riper fra off-road bruk. Men kan du lage din ATV plast se nær ny med litt arbeid for en dyp polsk, noe som vil bidra til å fjerne riper og bringe tilbake glansen på de fleste områder. I tillegg holder ATV plast polert bidrar til å hindre at smuss fester seg til plast, noe som gjør maskinen lettere å rengjøre. Dype riper kan ikke komme ut i løpet av første polering, men vil trolig bli fjernet med vanlig oppmerksomhet. Fjern Riper

Rengjør ATV med mild såpe og vann. Skyll godt for å fjerne alt smuss og gjenværende såpe. Fjern plastdelene fra ATV som ikke støttes eller vil bøye fra trykket av sliping ut riper å gjøre dem lettere å polere. Støtte disse delene på en arbeidsbenk eller bord.

Etter rengjøring, vil fjerne riper gi de beste resultatene når polering ATV plast. Riper fra off-road bruk som skraper fra trær, busker og skitt er polert ut med vått sandpapir. Start ved soaking 220, 320, 400 og 600 grit vått sandpapir i vann i minst 15 minutter.

Bruk 220 sandpapir på alle plast ATV paneler og vakter. Hold sandpapir våt for de beste resultatene. Gni ut alle riper. Fjern dypere riper fra skarpe greiner, gjentatt kontakt eller ulykker ved å pusse over scratch og sliping forbi området av noen få inches. Dette vil hindre utseendet av en depresjon i ATV-plast. De eneste synlige riper som fortsatt bør være fra sandpapir og muligens noen dype riper.

Følg med 320 sandpapir. Igjen, holde sandpapir våt og sand alle overflater før det er ensartet og de eneste riper som gjenstår er fra sandpapir.

Gjenta prosessen med 400 sandpapir. Etter å ha brukt 400 sandpapir, bør det ikke være noen synlige riper fra sandpapir. Overflaten skal være helt glatt. Mange stopper på dette punktet, og gå videre til polering. Men en endelig sliping med 600 eller 1200 sandpapir vil gi de beste ferdige resultatene.
Polsk

Kjøp en høy kvalitet polering voks laget spesielt for ATV plast . Disse produktene er formulert for å frastøte gjørme og skitt å lette rengjøring av ATV. En rekke produkter er enten flytende eller lim og påføres med en myk klut. Maskin polering utstyr bør ikke brukes på ATV plast på grunn av potensialet for plast overopphetes og smelte. Påfør polering av voks til all plast ATV overflater, inkludert vakter og paneler som kan ha blitt igjen på maskinen med en fuktig klut. Poler med en myk klut for å fjerne alt overflødig voks og buff ATV plast for hånd til en dyp glans. Bytt klut ofte for å hindre striper. Den endelige polering bør gjøres med en frisk klut til å hente ut en høy glans.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117604.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles