Hvordan Wire en RV Campingplass

En bobil eller RV, må leirplassen være kablet til å forsyne 20-amp behovene til de mest beskjedne lastebil eller pop-up camper, 30-amp behovene til en C-Class bobil og 50-amp trenger av de største konverterte motor coach. Den mest praktiske måten å etablere disse forsyninger er å koble en campingplass hook-up boks, kalt en tilførsel pidestall. Dette er værbestandig, selvstendige oppreist bokser utstyrt med 20 -, 30 - og 50-amp uttak all påmelding til American National Standards Institute betegnelser for plugg /stikkontakt form og størrelse. De er produsert med integrerte brytere, og kan kjøpes med en pidestall lys og en bruk meter. Ting du trenger, Elektrisk verktøykasse
Voltmeter
50-amp sikring (valgfritt)
Type UF - rated, 4-leder 6-gauge
RV pidestall
Cable klipp
plast zip bånd (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Slå av hovedbryter boks som leverer RV leirplassen ved å kaste 100 - eller 200-amp mester bytte til "Off". Ta ut de døde-frontpanelet, og deretter teste over makten dirigent og nøytral buss med et voltmeter for å sikre at boksen er koblet fra. Bekrefte at to store varme ledninger, en nøytral og én bakken, mate kraften dirigent, den nøytrale bussen og bakken blokken i den rekkefølgen. Denne konfigurasjonen kalles splittet enkelt fase, og kan levere en 50-amp leiren.
2

Installer en 50-amp dobbel-bussen circuit breaker i en ledig mottaker. Ved hjelp Type UF - rated, 4-leder 6-gauge, kobler de to 120-volt varme ledninger - vanligvis fargekodet sort og rød - til 50-amp breaker terminaler. Det er uviktig hvilken farge kamerater som terminal. Koble den nøytrale ledningen til nøytral bussen, og koble den grønne ledningen til bakken bar.
3

nettstedet campingplassen pidestall der den er beskyttet mot ufrivillig kontakt og elementene. Kjør ledning fra sikringsskapet til sokkelen, sikre den slik at den ikke kan bli skadet, ved hjelp av kabelklemmer eller plast zip bånd.
4

Følg pidestall produsentens instruksjoner for å fjerne sin sak foran og installere forsyning . Det er vanligvis en malje som er beskyttet svekning mot bunnen av søylen gjennom hvilken tråden er satt inn, og en forbindelse panel nærheten med fire terminaler. Skru de utskiftbare røde og sorte varme ledninger til sine merkede terminaler, den nøytrale ledningen til hvitmalte terminal og bakken til grønnmalte terminal.
5

Sett pidestall saken foran og breaker box dead-frontpanelet, og deretter kaste hovedbryteren til "På" for å gjeninnsette forsyning. Ved hjelp av en spenning meter kalibrert til 240-volt, teste at strømmen er koblet til hver pidestall stikkontakt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117406.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles