Slik installerer en vinsj på en Honda Rancher 2007

The 2007 Honda Rancher er en stor ATV laget for bruk på ranch eller gården. ATV har en kraftig motor med mye dreiemoment. Alt du trenger å legge til en vinsj allerede er installert på Rancher. Alt du trenger å gjøre er å montere vinsj og wire det. Ingen spesielle verktøy er nødvendig og installere vinsjen vil ta deg mindre enn en time, selv om du ikke har noen erfaring og har aldri installert en før. Du trenger
Winch kit
Ratchet socket
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Plasser monteringsplaten bak grillen og fest den med brakettene som fulgte med vinsjen. Stram alle fester boltene med en skralle og socket til de er skrudd fast.
2

Plasser vinsjen på monteringsplaten og skru det på ved hjelp av bolter som fulgte med vinsjen. Trekk til boltene med skralle.
3

Monter vinsjen strømbryter på styret som tilsvarer din dominerende hånd. Bruk brakettene til å feste den til styret og skrutrekker til å stramme skruen. Føre bryteren ledning opp til bryteren og sette ledningen inn i kontakten på bryteren. Stram kontakten ved hjelp av skrutrekkeren.
4

guide vinsjen makt ledningen til batteriet sammen lyset trådens banen. Løsne kontakten på batteriet kondensatoren og sett strømledningen inn i kontakten. Stram kontakten skruen for å feste strøm ledningen til kondensatoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117701.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles