Informasjon om en VIN nummer for en Trailer

Enhver tilhenger produsert for bruk på offentlig vei siden 1981 har en Vehicle Identification Number ( VIN ) brukes til å identifisere det for forsikring og registrering. Informasjon som er kodet inn i VIN inkluderer sted , selskap og byggeår , sammen med et unikt serienummer . Hvor befinner ditt Trailer er VIN
Båten trailer har en VIN .

tilhengerens VIN kan være på en gravert tag nesten hvor som helst på kjøretøyet . Eller det kan være gravert inn i metallet . Se hele tilhengeren ved hjelp av en lommelykt og speil , og ikke glem å se på åk , der den festes til trekkvognen .
VIN Bruker
Selv din dobbel -wide har en VIN . bruker

Ikke bare gjør stater og forsikringsselskaper VINs å identifisere trailere , uavhengige selskaper bruker dem for kjøretøy historie rapporter. Alltid ha din VIN hendig når du selger , opprettholde eller registrere din trailer , og alltid kopiere VIN når du kjøper en.
Dekoding Din Trailer VIN

Flere nettsteder tilbyr gratis VIN dekoding. Duramtrailers.com tilbyr en dekoder som er spesifikk for trailer brukere. Men du trenger en faktisk trailer VIN for å se hvordan det fungerer. Bare kopier din VIN inn i feltet og klikk " Enter".

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117723.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles