Hvordan Wire en 50-Amp RV Receptacle

Kabling en 50-amp stikkontakt hjemme eller butikken vil tillate deg full bruk av RV din mens du har den parkert. Du vil være i stand til å holde batteriene ladet, bruke RV som en luftkondisjonerte gjest hytte i sommer, og holde den varm om vinteren for å unngå frostskader. Alt du trenger er noen få deler, noen håndverktøy og et par timer. Den NEMA 14-50R mottaket, for en 50-amp RV plugg, har fire terminaler i en diamant mønster. Den øvre klemme er på bakken, er det gjort slik at den passer en rund plugg spiss. Venstre og høyre spor er de varme klemmene, de er laget for å passe vertikale flate plug utstikkerne. Den nederste terminal er også vertikalt spor laget for å passe en flat plugg spiss, den er koblet til felles wire.If du måle spenningen mellom venstre eller høyre terminal og felles terminal, vil du få 120 volt. Hvis du måler spenningen mellom venstre og høyre terminaler får du 240 volt. Du trenger
Double 50-ampere
MC 6/3 kobberkabel med bakken
Metal Clad skrue-in kontakter
MC-kabelen klemmer
NEMA 14-50R mottaket
Utendørs mottaket boksen
Wire strippere
Wire cutters
One-tommers borekrone selg Electric drill
Pan head Phillips head skruer
Hack så
Vis flere instruksjoner

en

kabelen. Kjør MC 6/3 kobberkabel fra huset ditt circuit breaker boksen til der du vil installere 50-amp stikkontakt som du vil koble RV inn. Sørg for at du kan bore et hull gjennom veggen på dette stedet.
2

Bruk en skrutrekker, skruer og MC kabelklemmer for å sikre MC 6/3 kabel til veggen av garasjen eller kjelleren. La kabelen 14 inches lengre enn avstanden til kretsen sikringsskapet.
3

Bruk elektrisk drill og en tomme borekronen for å lage hullet der 50-amp mottaket er å bli installert.
4

Route MC-kabelen ut gjennom hullet i veggen.
5

Kutt metall kledning av kabelen med baufil seks inches lenger enn nødvendig for å nå frem til hullet i veggen. Kutt ledningene med wire cutter.
6

Slapp av metall plettert fra enden av kabelen til hullet i veggen. Klipp av metall plettert med baufil og feste en skrue-kontakt.
7

Strip ½ centimeter isolasjon fra slutten av hver av de fire ledningene ved hjelp av wire stripper.
Side 8

Kjør ledningene gjennom utendørs mottaket boksen, feste skruen inn-kontakt mutter til boksen og montere boksen til husveggen med skruer.
9

Koble den grønne kabelen i bakken receptacle skruen. Bakken er det runde hullet på toppen av beholderen.
10

Koble den hvite ledningen til vanlig stikkontakt skruen. Den hvite terminal er det nederste sporet av mottaket.
11

Koble den røde kabelen til den høyre spor mottaket skrue. (De røde og svarte ledningene, venstre og høyre spor, er utskiftbare --- det spiller ingen rolle om du bytter dem.)
12

Koble den sorte ledningen til venstre spor mottaket skrue.

13

Monter NEMA 14-50R kontakten inn i utendørs mottaket boksen og fest med skruer. Monter kontakten med bakken hullet på toppen
14

Slå av huset viktigste effektbrytere og fjern circuit breaker dekselet
15

Monter doble 50.. - amp sikringen i huset breaker panel boksen.
16

Fjerne en knock-off fra huset circuit breaker panel.
17

Slapp nok metall kledd av kabelen så ledningene nå breakers og buss steder. Klipp av metall kledning med baufil. Tråden ledningene gjennom knock-off hullet og fest MC kabelnippel-in-kontakten til sikringsskapet. Strip ½ centimeter isolasjon fra slutten av hver av ledningene.
18

Koble jordledningen til bakken bussen av kretsen sikringsskapet.
19

Koble den hvite ledningen til den nøytrale bussen av huset circuit breaker panel.
20

Koble den røde kabelen til en av sikringene i den doble 50-ampere og den sorte ledningen til den andre kretsen breaker, det spiller ingen rolle hvilken ledning går til hva breaker. Skift ut sikringen deksel.
21

Slå på huset hovedbryter. Slå på den doble 50-amp effektbryter for den nye kontakten og plugg i RV.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117748.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles