Triks for å redusere Trailer Tongue Vekt

Feil lasting av trailere forårsake alvorlige problemer med håndteringen. Tilhengere med for mye vekt på tungen sette unødvendige belastninger på bakhjulsopphenget til trekkvognen, ofte overoppheting dekkene og øke faren for en utblåsning. Tilhengere med for lite tunge vekt er vanskelig å kontrollere på grunn av svaiende, kan føre til tap av kontroll over kjøretøyet .. Om Tongue Vekt

aldri overskrides vektkravene av din trekkrok og taue bilen. Et riktig lastet trailer vil ha 10 til 15 prosent av vekten på tilhengeren tungen, derfor 150-225 kg. er riktig tunge vekten av en 1500-lb. pund trailer. Den øvre enden av dette intervallet overstiger den maksimale tunge vekten av klasse I trailer uhell. Disse karakterene er £ 2000. maksimal brutto tilhengervekt og 200 lbs. tunge vekt, så vekten må flyttes innen tilhengeren for å redusere tunge vekt ..
Redusere Tongue Vekt

Skulle tilhengeren være innenfor maksimal brutto tilhenger (totalvekt) vekt, men har for mye vekt på tungen, må du kontrollere problemet for å finne ut hvor mye vekt må flyttes. Ta tilhengeren til en kommersiell målestokk å oppnå den totalvekt. Vei slepet bilen bare, men med tilhenger tilkoblet, hengeren alene, og slepet kjøretøyet uten tilhengeren er tilkoblet. Ved hjelp av disse tre vekter du kan bestemme totalvekt og tungen vekt. For å oppnå den tunge vekt, subtrahere vekten av kjøretøyet alene fra vekten av lastebil med tilhenger. Bruke 10 til 15 prosent tall for riktig tunge vekt mangedoble totalvekt med 0,1 og 0,15. Disse beregningene vil gi deg riktig område for tungen vekt. Hvis tungen vekten faller innenfor de beregnede vekter tilhengeren er lagt riktig.

Skulle vektfordeling være nødvendig på grunn av for mye tunge vekt, flytte lasten rundt i traileren. Flytt tyngre elementer og erstatte dem med lettere gjenstander, men alltid holde en jevn vektfordeling side til side i traileren. Du kan sjekke tungen vekt med et bad skala etter omlasting tilhengeren. Med traileren hektet fra slepet kjøretøyet - og hjulene trygt klosser - plass en blokk mellom trekkrok og den skala og jack traileren jack ned til jack hjulet er av bakken litt. Du kan deretter lese vekten direkte på vekten. Fortsett å omfordele lasten før den tunge vekten er i trygt område som indikert av skalaen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117532.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles