Hvor å Endre ATV bremseklosser

De fleste ATV bruker skivebremser snarere enn trommelbremser fordi skivebremser er mer effektive når det gjelder bremsekraft og enklere å fikse. Elektrodene er plassert på innsiden av hver bremsekalippernes. Bøylen er metallkapslingen montert på toppen av hver rotor bak hjulene. Denne prosessen er enkel, og bare om noen kan fullføre dette i 10 minutter eller mindre for hvert sett med bremseklosser med de riktige verktøyene. Du trenger
hjulmutternøkkel (modellavhengig)
Motorsykkel jack
Ratchet satt
flat skrutrekker
Replacement bremseklosser
Momentnøkkel
Show More Instruksjoner
en

Løsne alle de slepe nøtter på en av forhjulene med en hjulmutternøkkel. Løft forsiden av ATV, der du bare løsnet slepe nøtter, ved hjelp av en motorsykkel jack. Trekk hjulet ut av ATV rammen og sett den til side.
2

Finn Løsne mutrene på baksiden på bøylen og løsne dem begge med skralle sett. Løft opp på ATV bremsekalippernes å fjerne det fra bremse rotoren. Plasser en flat skrutrekker under kanten av bremseklossene og lirke dem fra innsiden av bøylen.
3

Skyv den lille stempelet ligger inne i bøylen tilbake i bøylen er rammen ved hjelp av skralle håndtak. Sett inn de nye ATV bremseklosser i bøylen slik at de nye putene er i samme posisjon som de gamle pads.
4

Place bøylen tilbake på toppen av rotoren og trykk ned på bøylen å feste den på plass. Stram mutterne på baksiden av rotoren med skralle sett. Hver ATV har spesifikke dreiemoment spesifikasjoner for kalipperens nøtter, og du må stramme mutterne i henhold til disse spesifikasjonene med en momentnøkkel.
5

Plasser hjulet på akselen deretter slepe nøtter bort på hjulet. Senk ATV til bakken og trekke til mutrene ved hjelp av hjulmutternøkkel. Gjenta disse trinnene for alle andre bremseklosser som må skiftes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117650.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles