Hvordan ReWire Trailer Lights

Over tid problemer med ledningene til lysene på trailere blitt stadig vanligere. Ledninger ta på pinner og kvister eller bli skadet av steiner som flyr ut dekkene når bilen taues, eller problemet kan ganske enkelt være gamle ledninger som har blitt sprø og sprekker eller brudd. Uansett årsak, ledningsoppsett trailer lys er ikke vanskelig og er lett håndteres av den gjennomsnittlige gjør-det-yourselfer med en minimal mengde verktøy og tid. Du trenger:
Multi-leder trailer tråd
Wire cutters
Wire stripper
16 gauge automotive primære ledning
Solderless rumpe kontakter
Scotchlok kontakter
Ring terminal
selvborende skrue selg Electric drill med socket å passe selv tappe skrue
Tenger, Elektrisk tape
Nylon wire bånd
Vis flere instruksjoner
1

Separer den hvite ledningen fra de andre ledningene i den nye multi-dirigent trailer kabling kabel. Kjør resten av kabelen ned på innsiden av førerens side av hengerramma. Den hvite ledningen går ikke lengden på tilhengeren og vil bli brukt senere i rewiring jobb.
2

Kutt ledningene av lysene på tilhengeren slik at om en seks tommers pigtail for hver ledning. Strip 1/4 centimeter isolasjon av enden av alle disse musefletter.
3

Strip 1/4 tomme av isolasjon fra slutten av den brune ledningen i multi-leder kabel og spleise til den brune ledningen til baklysene og eventuelle sidemarkeringslykter. Koble til baklysene hjelp solderless rumpe kontakter, og til sidemarkeringslykter med Scotchlok kontakter. Kjør et stykke 16 gauge brun primære ledning over traileren for å koble til markeringslys på passasjersiden av tilhengeren. Sikre denne ledningen til en trailer ramme tverrammestykke med nylon wire bånd.
4

Strip 1/4 centimeter isolasjon fra den gule ledningen i multi-leder kabel (kan være rød i noen multi-leder trailer kabler) og koble til den røde ledningen fra førersiden tail-lys ved hjelp av en rumpe-kontakt.
5

Utvid den grønne ledningen fra multi-leder kabel til halen lys på passasjersiden av tilhengeren. Fjern 1/4 centimeter isolasjon fra enden av ledningen og koble til den røde ledningen fra halen-lys ved hjelp av en rumpe-kontakt.
6

Koble den blå ledningen fra multi-leder trailer kabel til en ledning for hver elektrisk bremse dersom tilhengeren er utstyrt med dem. Den andre ledning fra hver tilhenger bremsen kobler seg hengerramma. Dette er et godt tidspunkt å rengjøre disse tilkoblingene og fjern eventuell rust fra kontaktpunktene.
7

Flytt tilbake til tilhengeren coupler. Kjør hvite tråden inne i rammen til et punkt hvor den lett kan festes til rammen. Kutte ledningen på dette punktet. Strippe 1/4 tommers av isolasjonen fra ledningen. Bruke solderless terminal krimpetangen feste en ring terminal til slutten av den hvite ledningen og fest til rammen med en selvgjengende skrue.
8

Koble en ny trailer støpselet til det nye ledningsnettet ved hjelp solderless rumpe kontakter. Koble som fargede ledninger fra kontakten og multi-leder kabel.
9

Koble til slep kjøretøy og teste driften av lysene.
10

Wrap alle tilkoblinger med elektrisk tape for å holde fuktigheten ute og hindre korrosjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117446.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles