Hvordan sjekke Transmission Fluid i en 680 Rincon

En Honda Rincon 680 er en 679cc 4x4 all-terrain vehicle (ATV). Transmisjonen på denne ATV er plassert mot baksiden av motoren. Peilepinnen, som du må trekke seg ut av sendingen for å sjekke overføring væske nivå, ligger på høyre nedre side av overføringen. Dette er en enkel jobb som omtrent alle kan gjøre. Du trenger
Shop fille
Vis flere instruksjoner
en

Start Honda Rincon 680 er motoren og la den varmes opp i ca 10 minutter. Kjør Rincon, bytte gjennom alle girene, for å sikre overføring væske er varm. Til riktig sjekk overføring væske væske må være varm.
2

Slå av Honda Rincon 680 motor. Finn det lille lokket på siden av sendingen som leser "Transmission Fluid." Vri hetten.
3

Tørk overføring væske utenfor den lille peilepinnen som er koblet til cap, ved hjelp av en butikk fille. Sett på peilepinnen i overføringen, sikring lokket tett for å sikre at den er helt på plass.
4

Fjern peilepinnen fra girkasse. Se på peilepinnen. Hvis overføring væskenivået er ved "FULL" linje, er overføring væske fine og ingen væske er nødvendig. Hvis væskenivået er under "FULL"-linjen eller på "ADD"-linjen, enn å legge til riktig mengde væske for å komme til "FULL"-linjen.
5

Erstatt den lille cap når du er ferdig med å kontrollere overføring væske.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117597.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles