Hvordan sjekke en Yamaha ATV VIN nummer for å se om det er stjålet

All-terreng kjøretøy har en unik identifikator som kalles et kjøretøy identifikasjonsnummer på rammen. Biler som ble produsert etter 1980 har en 17-sifret VIN. Sifrene på VIN representere hjemlandet, produsent, detaljer om stil, produksjonsnummer og et kontrollsiffer for å hindre kjøretøy identifikasjon svindel. Biler laget før 1981 vil ha en VIN av 11 til 17 siffer. VIN kan brukes til å spore historien til ATV hvis det har blitt registrert med en state Department of Motor Vehicles. Du trenger
Spesifikk VIN av ATV
Internett
Kredittkort for avgift
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk om staten krever ATV å bli registrert hos Department of Motor Vehicles. Noen, som for eksempel Alabama, krever ikke registrering av ATV, men andre, for eksempel Arizona, gjøre. Hvis staten ikke krever registrering, eller om ATV kommer fra en annen stat som registrerer ikke ATV, kan ATV ikke slå opp i VIN historie søk.
2

Skriv ned din ATV spesifikke VIN nummer . Det er viktig at VIN er spesifikk for den eksakte ATV, fordi hver enkelt er forskjellig.
3

Logg deg på online VIN historie kontrolløren ved National Motor Vehicle Tittel Information System. Dette er den eneste kilden for offentlig godkjente VIN brikker i USA. Andre VIN brikker annonsere sine tjenester, men for å være trygg, gå gjennom NMVTIS. Pr. oktober 2010 var godkjente selskaper Auto data direkte Inc., Carco Group Inc. og Mobiletrac.
4

Velg en nettside fra listen over godkjente VIN historie brikker. Sjekke om nettsiden tilbyr fritidskjøretøy VIN sjekker eller bare bilen sjekker. For eksempel Mobiletrac, på instavin.com nettsiden tilbyr fritidskjøretøy VIN sjekker.
5

Velg en type rapport som inneholder eieren historie fra nettstedet. For eksempel kan Instavin av Mobiletrac, gi deg en ulykke rapport som inneholder ATV spesifikk dekodet, ulykke historie, useriøs /berging eller totalt tap poster, og den gjennomsnittlige lokale utsalgspris, men det vil ikke gi deg eierskap detaljer. En full kjøretøy historie rapporten vil gi deg alle disse detaljene sammen med tittelen informasjon, en ordliste med tittel og merkevaren informasjon, problemet indikatorer, kilometerteller informasjon og eierinformasjon.
6

betale gebyret forespurt. Denne avgiften dekker bare de løpende kostnadene av søket, og operatører ikke gjøre en fortjeneste fra hver VIN historie forespørsel. Imidlertid er operatørene finansiert av den føderale regjeringen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117757.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles