Hvordan Lås ned en Hitch Coupler

Koble trailer til din taue bilen skikkelig er viktig for sikker kjøring med tilhenger. En av de viktigste delene av slep bilens tilhengerfeste er stikk ball. Tilhengeren tungen festes til stikk ball ved hjelp av en hindring coupler. Den vanskelighet skjøteanordning er plassert på tilhengeren og tungen låses ned på slepet kjøretøyets ball. Dette oppsettet gir en solid, sikker tilkobling, men gjør at tilhengeren til å gå rundt svinger og beveger seg opp og ned uavhengig av slepet kjøretøyet. Låse ned stikk coupler tar bare et par minutter, men er en av de mest import oppgavene du skal utføre når du får klar til å taue. Du trenger
Trailer tungen jack
Tow kjøretøy
Hitch coupler
Splint eller liten hengelås
Vis flere instruksjoner
en

Roter trailer tungen jack håndtaket med urviseren for å heve traileren tungen slik at den er litt høyere enn toppen av stikk ball på kjøretøyet stry.
2

Tilbake kjøretøyet stry opp slik at kroken Ballen er direkte under stikk coupler.
3

Løsne koblingen sperren på toppen av tilhengeren tungen ved samtidig å løfte opp på koblingen låsehendelen mens du skyver det bakover mot fronten av tilhengeren.
4

Nedre tilhengeren tungen på stikk ball ved å vri tungen jack håndtaket mot urviseren til jack er helt tilbaketrukket.
5

visuelt under stikk kobling til å sørge for at det er rundt bunnen av ballen og ikke sitter på toppen av ballen. Hev tungen med tungen jack hvis stikk koblingen er ikke på riktig sted.
6

Jiggle koplingen låsehendelen og kontroller at det er i en full bakovervendt posisjon. Senk trailer tungen tilbake på stikk ball og re-inspisere stikk coupler.
7

Skyv koplingen låsing håndtaket forover og over fronten av tilhengeren tungen til den låses på plass. Sett inn en splint eller en liten hengelås i hullet i låsehendelen for å sikre at det fungerer ikke løst underveis.
8

Løft fronten på tilhengeren for å teste stikk coupler tilkoblingen ved å spy tungen jack ned i klokkens retning til bak på slep bilen begynner å øke. Vær oppmerksom på at hvis tilhengeren tungen kan heve bak på slep kjøretøy, har du en god forbindelse. Hev tungen jack til en helt tilbaketrukket posisjon ved å spy håndtaket mot urviseren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117573.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles