Typer femte Wheel Tilhengerfester

femte hjulet uhell aktivere en lastebil for å trekke mye større vekt enn en støtfanger pull stikk. Vekten av elementet sitter i lastebilen sengen mellom førerhuset og bakakselen, slik at den kan støtte tunge trailere og bobiler. Det er tre hovedtyper av femte hjulet uhell som inkluderer en standard type, en Sidewinder eller glidebryter type for kort seng lastebiler og en under sengen mount type for tilgang til full lastebil sengen når den ikke er i bruk. Standard

standard type femte hjulet stikk er en hesteskoform, og det monteres i seng av en lastebil. Det er flate på toppen og inneholder en king stift og en topp-plate som er på toppen av hesteskoen komponenten i lasteplanet. Du tilbake lastebil og sentrer tilhengeren på det femte hjulet stikk til den låses på plass. Tilhengeren kan dreie på tilhengerfestet til å gjøre 90-graders svinger uten riper eller skader på lastebilen.
Sidewinder /Slider

Flere navn for denne type femte hjulet Hengerfeste inkluderer Sidewinder, slider, roller og glider. Denne typen tar bekymringene til tauing en femte hjulet med en lastebil som har en kort seng. Standard type vanskelighet vil ikke fungere godt med en kort seng lastebil fordi når du gjør en 90 graders sving halsen på tilhengeren vil føre til skade på lastebilen og tilhengeren halsen. En Sidewinder eller glidebryter stikk flytter dreiepunkt nærmere baksiden av lastebilen sengen slik at ingen kontakt mellom treneren og lastebiler oppstår.
Under Seng Mount
< p> Standard femte hjulet uhell og Sidewinders både mount inne i lastebilen seng og forbli i sin stilling når den ikke er i bruk. Dette opptar plass inne i lastebilen sengen slik at elementer som hele ark med kryssfiner ikke kan passe godt. Den under sengen mount femte hjulet stikk er montert under sengen med bare hesteskoformet plate synlig i lasteplanet. Dette stykket har en design for å være så effektiv som en standard femte hjulet stikk, men er lettere i konstruksjonen. Denne type vanskelighet er avtagbart når den ikke er i bruk, slik at du kan bruke hele lasteplanet for å frakte store gjenstander.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117549.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles