Hvordan Beef jeg opp en klasse C Bobil Hitch?

Aftermarket slepekroker er vanligvis den bolt-on type. Selv om disse kan være tilstrekkelig for dag til dag, kort-distanse, lette tauing oppgaver, de er utilstrekkelig for kravene sannsynlig fra et klasse C bobil. En slepekrok på en bobil er oftest brukt til flat-taue en full-size bil eller SUV, noen ganger en campingvogn, noen ganger en båt eller leketøy dumperen. Slepet pakke med et klasse C bobil bør derfor styrket utover levering av en bolt-on system. Den slepekrok bør sveises direkte til rammen utvidelser og rammen extensions bør sveises direkte til kabinettet. Du trenger
Sveiseutstyr
Plate stål
vinkelsliper
Vis flere instruksjoner
en

Inspiser rangeringer klistremerke på slepekrok tog eller kontakt den tekniske support team på produsenten for å fastslå om det er tilstrekkelig for den projiserte vekt, påkjenninger og avstander. Det bør være laget av heavy duty stålkasse delen og kontinuerlig sveiset på hvert ledd.
2

Skift eller utvide bolten forsamlinger holder slepekrok jernbane til klasse C bobil chassis utvidelser. Bruk vinkelsliper til å skjære fisk-tail paneler fra tung stålplate å overføre spenninger over så stor flate som er praktisk mulig. Bruk kontinuerlige sveiser, ikke stifter.
3

Kontroller feste mellom chassis utvidelser og klasse C chassis. Hvis vedleggene er enkle rumpe sveiser ment å gjøre litt mer enn støtte kroppen av bobilen, forsterke disse vedleggene med fisk-tail paneler også.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117399.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles