Hvordan få en 80 Gallon Water Heater for en Mobile Home

Noen bobiler bruke så mye varmt vann som en stor pinne-bygget hus. Disse husene er mer praktisk når de har en 80 gallon tank, så varmt vann er tilgjengelig for lengre perioder av gangen. Å velge riktig 80 gallon varmtvannsbereder for et mobilt hjem tar forskning og planlegging. For mindre mobile hjem, kan installasjon av 80 gallon varmtvannsbereder krever en rekonfigurering av eksisterende plass til å romme større tank. Instruksjoner
en

Beregn størrelsen på området hvor dagens varmtvannsbereder er funnet å fastslå om den større 80 gallon varmtvannsbereder passer inn i rommet. Den eksisterende plassering for varmtvannsberederen kan bli funnet inne i et skap i mobilen hjemme, men mer enn sannsynlig, er det tilgjengelig fra utsiden via en ekstern dør.

De fleste double-wide mobile boliger kommer standard med en 30 eller 40 gallon varmtvannsbereder, en 18-tommers diameter og den stå i ca 50 inches høy. Den høye og slanke tank stil av en 80-gallon Whirlpool varmtvannsbereder har en diameter på 24 inches og en høyde på 59,25 inches. Sikre lagringsområdet komfortabelt og trygt aksepterer større tank.
2

Sjekk med produsenten av mobile hjem. Spør dem hva modifikasjoner vil være nødvendig for å riktig installere større varmtvannsbereder og hvis disse overnattingsstedene kan gjøres. Verifiserer at du installerer et større varmtvannsbereder i et allerede eksisterende rom ment for en mindre enhet. Få et tilbud fra en rørlegger for installasjon av ny varmtvannsbereder.
3

Legg kostnaden for installasjon, prisen på bygging eller ombygging av en eksisterende eller ny plass også som prisen på en ny 80 gallon varmtvannsberederen for å fastslå om prosjektet er gjennomførbart. Hvis ikke, brukes forskning 80 gallon varmtvannsberedere og se hva slags garanti er tilgjengelig og hvis de er i god stand.
4

Kjøp en 80 gallon varmtvannsbereder, enten ny eller brukt. Endre plass eller bygge en ny ly og installere varmtvannsbereder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117398.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles