Hvordan erstatte kabelen på en ATV Winch

En ATV vinsj er et flott tilbehør for utendørs maskin. Det kan hale en kompis ATV ut av en grøft, trekke en last opp en ravine eller selv komme deg ut av trøbbel hvis behovet være. Men uansett hvor kraftig vinsj er, trenger du en sterk kabel, med ikke bøyes eller innsnevres til å håndtere lasten. Du kan erstatte en kabel som har blitt skrapt sammen en stein, eller er i ferd med å gå av for å hindre en katastrofe før det skjer. Du trenger:
ATV vinsj
U bolter
Melkekartonger
Cinder blokker
kosteskaft
Tenger
Hansker
Vis flere instruksjoner

en

Fjern den gamle kabelen ved å skru på ATV, og deretter sette den vinsj motor til forover og deretter starte vinsjen handling. Med hansker, trekk kabelen hånd over håndtaket som vinsj avtar, og rull den på bakken.
2

Slide en U bolt i bunnen av en melkekartong, træ endene av U-bolt med samsvarende muttere, til nøtter er ca 1/2 cm opp U bolt (en på hver side). Gjør dette for en annen melkekartong også. Plasser dem ca 2 meter fra hverandre foran ATV vinsj med bunnen vendt opp.
3

Slide et kosteskaft gjennom en spole på 1/4 tommers ståltråd, og skyver en ende av kosteskaftet gjennom en av de U-boltene på melkekartong, og den andre enden gjennom den andre U-bolt. Dette vil holde spolen på plass mens vinsjen er viklet. Satt konkrete slagg blokker foran og bak melkekartonger.
4

Trekk av ca 3 meter av ståltråd. Træ ledningen inn i den vinsjkabel lock reseptor og stram med en skralle. Hvis det er noe slikt på vinsjen, vikle kabelen rundt vinsjen, og deretter fest den med en stålkabel klipp. Dette passer over wire og er krympet med et par store tang.
5

Sett vinsjen i revers eller "hale". Deretter begynner å sakte trappe kabelen tilbake på spolen. Bruk en annen kosteskaft å lede kabelen jevnt over vinsjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117458.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles