Slik installerer bremseklosser på en Suzuki ATV

Suzuki har et velutstyrt linje av ATV firehjulinger. Prosessen for å fjerne og installere bremseklossene er omtrent den samme på alle ATV som Suzuki har å tilby. Hvis du ikke har gode bremseklosser på din Suzuki ATV du vil utsette deg selv og din maskin til muligheten for alvorlige skader. Suzuki tilbyr flere typer bremsekloss for alle typer ridning. Sørg for å installere riktig type bremsekloss på din Suzuki ATV for den type ridning du har tenkt å gjøre. Du trenger
Suzuki hjulmutternøkkel
Flat skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Fjern hjulet fra akselen med hjulet skiftenøkkel at Suzuki gir for ATV-ene. Demontering av hjulet mutteren som holder hjulet til akselen i sentrum av felgen. Når mutteren er fjernet, skyver dekket av av akselen.
2

Trekk bremse sko av. Ikke klem på bremsehendelen eller skyve på bremsepedalen. Fjern bremsekloss med en flat skrutrekker til å lirke bremsekloss ut av skoen. Gjør dette for det indre og ytre bremsekloss på bremsen skoen.
3

Sett inn de nye bremseklosser bort på bremsen skoen ved å sette dem inn bremsen skoen slik at puten overflater er på innsiden av bremseskoen mot hverandre. Skyv bremsekloss ned til metallklipsene er på plass. Et klikk vil indikere at bremseklossene er sikre. Sett på bremsen skoen på rooter.
4

Sett hjulet på akselen. Sett på skivemutteren til akselen i sentrum av hjulet. Stram skivemutteren med Suzuki hjulmutternøkkel.
5

Pump bremsene et par ganger. Start Suzuki ATV og ri den sakte for å sikre at de nye bremseklossene er riktig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117547.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles