Slik installerer en Generac RV Generator

Før du gjør ditt Generac generator kjøp, avgjøre om du ville være best tjent med en gass, diesel eller propan-drevet enhet. Valget mellom gass eller diesel er avhengig av brensel brukt til å operere en hovedmotor. Beslutningen om å kjøpe en propan-drevet generator er laget som en trade-off mellom sjansene for lite på hovedmotor drivstoff veies opp mot kapasiteten på propan tank og sannsynligheten det vil holde nok drivstoff til å kjøre generatoren, samt svare på dine vann-og space-oppvarming behov og matlaging krav. Bruk en proprietær Generac monteringssett for å installere en Generac RV generator; settet kommer med omfattende litteratur og detaljerte installasjonsinstruksjoner. Du trenger
Mechanic verktøykasse
plast zip bånd
Vis flere instruksjoner
en

avgjøre hvilke monteringssett som best tjener ledig plass til deg inni generatoren din bay. Generac tilbyr både en suspendert monteringssett, som krever generator for å bli slengt på en sele under nivået av gulvet, samt en standard gulv monteringssett.
2

Bestill riktig eksosrøret og skjerf kit for konfigurasjonen av generator bay. Lyddemperen Pakkene blir solgt med en rekke forskjellige pre-formet bend, og en rekke rette lengder av rør skåret til en rekke lengder. Installasjon av eksosrøret /lyddemper montering innebærer vanligvis ikke mer enn å velge de riktige komponentene for å skape den ideelle eksosanlegg, sette komponentene på plass og bolting stengt så mange klemmer som er nødvendig.
3 < p> Installer en ekstern start /stopp-panel som lar deg fyre opp generatoren fra innsiden av RV. Med en fjernkontroll panel, betyr generatoren bay ikke å stadig åpne og lukke, og operatøren trenger ikke å trosse dårlig vær å fyre opp eller slå av generatoren. Ekstern start /stopp-panelene leveres med en integrert måler som registrerer din Generac RV generatorens bruk timer, og en ekstern start adapter som passer på generatoren kontrollpanelet.
4

Monter en kleshenger klemme, noe som er festet ved en ende til en bæreskinne inne i generatoren bukt og i den andre enden til eksos /lyddemperen system. Hengeren klemme reduserer belastningen på generatoren manifold når den er i gang.
5

Koble den fleksible drivstoffslangen, ruting det slik at ingen kontakt er mulig med bevegelige eller varme overflater. Hold den på plass ved hjelp av plast zip bånd.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117351.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles