Spesifikasjoner av Kawasaki Mojave 250

Produsert 1987-2004, var Kawasaki 250 Mojave en av de mest populære små, fritidsaktiviteter all-terreng kjøretøy i hele sin produksjon kjøre og utover. Mojave var rettet mot idrett entusiast markedet, og selv om sitt arbeid og ansiktstrekk sett var grunnleggende, sine priser var litt høyere enn modeller produsert av konkurrenter Suzuki og Honda. Mojave var ment å være et rekreasjons-trail bil i stedet for en racing ATV, men det er solid ytelse og pålitelighet gjorde det populært med ryttere på jakt etter en liten, rask bil. Motor

2004 modell år Mojave er drevet av en fire-takts, ensylindret motor med doble overliggende kammer og flytende kjøling. Motorens slagvolum er 249 kubikkcentimeter, og kompresjonsforhold er 11-til-1. Den har en boring på 74 millimeter og en slaglengde på 58 millimeter. Fuel er levert av en Kelvin CVK34 forgasser, og bensintanken kapasitet er 2,2 liter. Tenningen er via et kick starter.
Drivverk

Strøm leveres til drivverket via en femtrinns girkasse, som også inkluderer en revers. Shifting håndteres av en manual, multi-disc clutch av den våte typen. Bilens endelige stasjonen drives av et skjermet kjeden.
Fjæring Bremser og hjul

Bilens hjuloppheng består av doble A-armer med støtdempere som tillater 6,9 inches av reiser. Bakhjulsopphenget benytter en svingarm med en enkelt støtdemper som gjør at 8,5 inches av reiser. Foran og bak skivebremser gir bremsekraft. Forhjulene er utstyrt med AT21 x 7-10 slangeløse dekk, mens bakhjulene er montert med AT22 x 7-10 dekk. Bilens akselavstand er 44,3 inches, er dens bakkeklaring 8,5 inches på midten av chassiset og den veier 379 pounds.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117769.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles