Hvordan finne en elektrisk Short i en RV

Kort kretser spenner fra direkte shorts som blåser sikringen umiddelbart, til high-motstand typer som tar flere minutter å blåse sikringen, til "fantom laster" som aldri blåse sikringen, men kan tappe RV batteriene i løpet av få dager. Selv om en 12-volts elektrisk kortslutning i RV kan være unnvikende, setter en systematisk tilnærming til å finne og eliminere mulige problemområder, ett om gangen, dette reparasjon innenfor rekkevidde av den typiske RV eier. Du trenger
Amperemeter
Ohmmeter
AWG kobler
Pink elektrisk tape
12-volts buzzer
Mann spade AWG kobler
Wire kutter
Wire stripper
Wire kontakt crimper
Penn og papir
Vis flere instruksjoner
direkte Kort
en

Fjern sikringen fra en krets som blåser umiddelbart.
2

Fest mannlige spade AWG kobler til endene av buzzer ledningen fører, slik at du kan koble alarmen i sikringen kontakten.
3

Sett den mannlige spade AWG kobler inn sikringen stikkontakter og lytte etter buzzer. Hvis du bruker en piezo buzzer og hører ingen lyd, reversere polariteten til ledningene og du bør høre alarmen. Forlate summer på, og dette vil gi deg beskjed når du finner den korte
4

Identifiser alle apparater og lys som denne kretsen krefter, og koble dem én etter én.. Hvis alarmen slås av, da har du funnet apparatet som har kortslutning i det.
5

Fjern den mannlige spade AWG kobler seg fra sikringen støpselet, og plugge inn en ny sikring.

Høy Resistance
6

Klem amperemeter til den positive (+) terminalen på RV batteriet.
7

Identifiser apparater denne kretsen krefter . Sørg for at alle apparater er slått av.
8

Kontroller amp vurdering av hvert apparat, og skrive det ned på et stykke papir.
9

Slå på første apparatet, og sjekk amperemeter for å se hvor mange ampere den bruker. Sjekk apparatets amp fra listen for å se om det er nær den oppførte mengden.
10

Fortsett å sjekke hvert enkelt apparat. Hvis du ser en som trekker mer ampere enn det er vurdert for, har du funnet apparatet som sakte blåser sikringen.
Phantom Masse
11

Klem amperemeter til batteriets positive (+) batterikabelen. Dette vil vise deg hvor mye strøm (ampere) RV er drenering av batteriet.
12

Sett amperemeter til "milliampere" skala.
13

Fjern sikringer . Å isolere hvilken krets som forårsaker treg elektrisk lekkasje, fjerner du hver sikring, en om gangen, mens du kontrollerer amperemeter. Når du ser amperemeterutslaget nedgang, eller gå ned til null milliampere, note som sikring forårsaket dette. Hvis forsterkeren trekke redusert, men ikke gå ned til null, la ut sikringen, og fortsette å fjerne de andre sikringene en av gangen inntil amp uavgjort er på null.
14

Sjekk kretsen. Når du har funnet den spesifikke krets som tapper batteriet, bestemme hvilke apparater eller lys er på denne kretsen. Plugg sikringen igjen og koble hvert apparat i at kretsen, ett om gangen. Se på amperemeter hver gang du kobler et apparat fra kretsen, til du finner amp uavgjort

Vanlige fantom laster inkluderer:.

· Elektronisk kjøleskap krets

· ; Karbonmonoksid detektor

· LP gassdetektor

· TV og stereo minner

· Opplyste brytere

· Clocks
< p> · Fans igjen på

· Sykling vannpumpe

· Antenna forsterkere

· Automatiske skap lys igjen på

· Strøm Converter

· Inverter

· Elektronisk termostat
Kontroll Kabling
15

Koble fra alle strømkilder og koble fra alle apparater og lysene på kortsluttet krets.
16

Fjern sikringen fra kortsluttet krets. Plugg en mannlig spade AWG koble til last siden av sikringen pluggen (dvs. ledningen som går til apparater og lys). Koble ohmmeter til spade kontakten og til en bergvarme som rammen eller metall av campingvogn. Hvis kretsen er fortsatt kortsluttet, vil måleren registrer kontinuitet --- nålen vil gå til null.
17

Trace hvor ledningen fra sikringen går. Følg ledningen vevstol og se om det er noen mekanisk skade på ledningene. Se etter skruer som skrus ledningen vevstol, skarpe metall kanter som kan kutte ledningene, komprimerte ledninger fanget mellom to plater, og løse ledninger. Kontroller at alle ledningene er sikre, for å hindre dem fra å bli skadet av veien vibrasjon.
18

Avisoler tape av ledningen vevstol og finne den fargekodede wire som kommer fra den defekte sikringen.
19

Skjær den defekte ledningen med en wire cutter. Bruk av wire strippere å kle 1/4-tommers av isolasjon fra hver ende av ledningen du bare kutte, og bruke ledningen crimpers å koble en mannlig og kvinnelig AWG frakobling. Skriv ned plasseringen av kuttet du har gjort på ledningen.
20

Sjekk ohmmeter for å se om nålen går mot uendelig. Hvis det er fortsatt på null, er kort mellom kutt og sikringen. Hvis nålen går mot uendelig når du kutte ledningen, er det korte lenger ned linjen. Koble til og tape den AWG frakobling.
21

Fortsett å kutte kortsluttet krets ledning med noen føtter, skrive ned plasseringen, og crimp kobler på ledningen. Når ohmmeter forblir på null etter at du har kuttet ledningen, har du funnet den delen av ledningen med kortslutning (dvs. strekningen mellom din siste kuttet og den forrige kutt).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117771.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles