Hvordan Test en brukt RV Roof Air Conditioner

Når du kjøper en brukt bobil (RV), er en standard oppgave å sikre at alle deler på kjøretøyet er i orden. En av de viktigste brikkene for å sjekke om det klimaanlegg. Du har som regel en vanlig bil air condition enhet på dashbordet i bilen, men det viktigste air condition enhet i RV vil være en av det indre taket. Dette klimaanlegget holder hele interiøret i RV på et gjestfritt temperatur, så sørg for at du teste den før du kjøper en brukt bobil. Du trenger
termometer
Vis flere instruksjoner
en

Spør de tidligere eierne av RV om de har hatt noen problemer med taket klimaanlegg. Spør dem om det skjærer ut til tider, og hvis de betjente den nylig. Sjekk enheten selv, grundig, for å være sikker på at det fungerer.
2

Boost deg opp slik at du kan nøye undersøke ansiktet av klimaanlegget. Slå klimaanlegget til en temperatur du synes er behagelig og ta denne sjansen til å se etter sprekker og rifter. Hvis klimaanlegget har sprekker, kan det ikke være trygt å bruke.
3

Åpne ventilene på klimaanlegget hvis du finner det stengt. Hvis du lar ventilen lukket mens du tester klimaanlegget, kan det virke som enheten fungerer ikke.
4

Slå på RV hvis motoren må kjøre for å starte klimaanlegget. Noen RVs har en egen generator som driver taket air condition enhet, skjønt, så spør den forrige eieren å vise deg generator. Starte generatoren hvis det er nødvendig å slå på klimaanlegget.
5

Place et termometer på en hevet overflate i RV (for eksempel en benkeplate eller på sofaen). Dette termometeret kan gi deg en nøyaktig avlesning av interiøret RV temperaturen hvis måleren på klimaanlegget er defekt.
6

Vær oppmerksom på at temperaturen inne i RV når du slår på klimaanlegget. Sammenligne denne temperaturen til temperaturen når du har kjørt klimaanlegg for en stund.
7

Forlat termometer på en teller i RV ikke umiddelbart tilstøtende til klimaanlegg, og avslutter RV for 1/2 time med klimaanlegget kjører (vente lenger hvis det er en spesielt varm dag, fordi det kan ta lengre tid å kjøle ned). Når du kommer tilbake, sammenligne termometer til den temperaturen du setter klimaanlegget på. Det kan være et par grader "forskjellen mellom den temperaturen du ønsker, og den du har, men det bør bry deg bare hvis det er et stort gap i temperatur (dette betyr at klimaanlegget fungerer ikke til full kapasitet).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117747.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles