Hvordan Juster Chain på en ATV

Justering av kjede på ATV er en viktig del av bilens vedlikehold. Hvis du tillater kjeden blir for løs, kan den falle av under drift og bli ødelagt, potensielt skade andre deler på ATV. Men hvis du tillater kjeden til å bli for stramt, kan det tygge opp ATV tannhjulet og strekke og bryte kjeden. Prosessen med å stramme og løsne en ATV-kjeden krever bare grunnleggende verktøy, og kan gjennomføres av nesten alle. Du trenger
Crescent skiftenøkkel (ape skiftenøkkel)
Standard fastnøkkel satt
Vis flere instruksjoner
en

Trekk ATV til en åpen, tilgjengelig sted, og løfte den bakre ende av kjøretøyet til en blokk. Sørg for at alt trykket er av bakhjulene.
2

Bruk en halvmåne fastnøkkel til å løsne slepe bolten som holder aksel bolt mellom bakhjulene.
3 < p> Fra og med venstre dekk, løsne sikring mutter, holde kjedesystem bolt på svingarmen på plass ved hjelp av en skiftenøkkel.
4

Juster kjedesystem bolt som trengs. Vri bolten nøye, så det er ganske lett å stamme bolten og bryte den. Føl kjeden som du justerer bolten, og forsøk på å få kjeden lært, men likevel med en liten mengde slakk. Deretter, når du har bolten på ønsket plass, hold den fast ved hjelp av en fastnøkkel, og stram sikring mutteren med en annen fastnøkkel.
5

Se på hakket på toppen av torget stramme bracer, og fullføre justere prosessen på den andre svingarm samsvarende det med hakk på samme måte som den andre siden. Dette er svært viktig, ettersom akselen må være rett som mulig.
6

Bruk en halvmåne fastnøkkel til å stramme slepe bolten igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117464.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles