Hjemmelaget Camping Trailer

Hvorfor nøye seg med å ta bare et par av dine favoritt fasiliteter camping med deg, når du kan få nesten alt inkludert kjøkkenvasken? Bygg din egen camping trailer betyr at du får gjøre reglene, sove i komfort og kanskje spare noen kroner på veien. Hvis du elsker kvalitetstid i naturen, kan en hjemmelaget camping trailer være den perfekte DIY-prosjekt for deg. Velg et tema

Før rekkevidde for sveiseren, ta en penn og sitte ned og tenke på hvordan du har tenkt å bruke bobilen. Tenk tømmerhytte hvis du er på vei til fjellet, eller sedertre shack hvis det er til New England strender. Selv om du må skalere ned planene dine når du begynner å bygge, skissere camper av dine drømmer.
Velg ditt Fasiliteter

Nå som du har ditt tema , lage en liste over alle må-ha fasiliteter. Sleeping for to og tabellen plass for fire er vanlig, men du trenger mer sove plass hvis du gokart rundt barn eller venner. Tenk på hva du trenger for å lage mat ute og nyte bål, og se om du kan lage sitteplasser og bord som er i stand til å gjøre dobbelt plikt. Selvforsynte bad er en stor luksus, men de legger vekt, vedlikehold og kostnader, så spør deg selv om en bærbar enhet er det bedre alternativ. Oppvarming og kjøling, oppbevaring av mat og prep områder, ventilasjon, belysning og underholdning, og til og med vinduer vil alle må gis nøye overveielse.
Planlegger layout
< p> En stor camper må ha en flott layout. Produsentens nettsider tilbyr ubegrensede variasjoner for å inspirere deg, men ta deg tid til å lage dine egne skisser for å få en one-of-a-kind utseende som passer ditt tema. Gjør utskjæringer av dine større fasiliteter som din seng, sofaer og dinette og flytte dem rundt i dine skisser som du vil omorganisere stua.
Think About Vekt

Campers bli tung raskt som du legger til i opsjoner og utstyr. Din taue bilen vil ha en maksimal vurdering at du ikke kan overstige --- og du må la deg selv et vindu på flere hundre pounds hvis du skal hale personer og ekstra utstyr i bilen. RV produsentene går langt for å holde skap og inventar lette. Kryssfiner, for eksempel, er fortsatt utrolig sterk i tynne bredder.
Resirkulert Running Gear

Du kan kjøpe nytt understell og montere rammen fra grunnen av, men du kan også starte med en brukt nytte tilhenger eller gammel campingvogn. Gjenvinning av brukt utstyr kan netto deg mye og tonnevis av ekstra deler. Dør forsamlinger, vinduer med skjermer og utallige andre små deler og inventar kommer med alle gamle utslitte campingvogn. Kontroller at du har en profesjonell inspisere og overhaler din brukt utstyr. Tilhengere trenger regelmessig hjul-lager og tetting vedlikehold og den eneste måten å være sikker på tjenesten intervall er å starte friskt som den nye eieren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117496.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles