Slik reparerer en Kawasaki Prairie 360 ​​

Kawasaki Prairie 360 ​​sport-utility quad gjorde sin debut i 2003. Selv om det ble avviklet etter seks år, make tilbudt en unik blanding mellom lysere sport quads ment for manøvrerbarhet og heavy-duty utility quads som tilbys praktisk og en evne til å takle vanskelige løyper. I alle år, kom denne ATV med en mellomstor 362 cc firetaktsmotor og robust kropp design. Kawasaki anbefales at bare en profesjonell forsøk større reparasjoner på Prairie 360. Men for mindre reparasjoner og feilsøking, tilbød selskapet en rekke tips i sin brukerhåndboken. Du trenger
Bensin (blyfri)
12 volt, 14 ampere timers batteri
Tennpluggnøkkel
NGK DPR8EA-9 tennplugg
30A sikring
SAE 10W-40 motor olje
Kjølevæske
Vis flere instruksjoner
Engine Omsetning
en

Sørg for at motoren stopper vris til "ON" hvis motoren ikke vil snu og startmotoren roterer ikke.
2

Sjekk ut batteriet hvis motoren fortsatt ikke vil snu eller om det snur seg sakte.
3

Recharge batteriet til 12 volt.
4

Stram batteritilkoblingene med en skiftenøkkel hvis de er løse.
5

Skift ut batteriet hvis det er skadet.

6

Inspiser hovedsikringen, som er under Prairie 360 ​​førersetet. Hvis den er skadet eller gått, bytt med en 30A sikring.
7

Prøv starteren igjen. Hvis motoren fortsatt ikke vil snu eller fortsetter å snu sakte, ta quad til butikken.
Motoren vil ikke starte
8

Sjekk drivstoff nivå hvis motoren skrur men vil ikke starte. Hvis tanken er tom, fyll på blyfri bensin og start motoren.
9

Observer utseendet på drivstoff dersom det er tilstrekkelig drivstoff nivåer i tanken. Hvis det ser vannaktig eller gummy, kan bensin være forurenset eller gammelt. Tøm bensintanken og fyll på ny bensin.
10

Fjern tennpluggene med en tennplugg fastnøkkel og inspisere. Rengjør med vann blandet med bakepulver hvis de er skitne og installere.
11

Prøv igjen for å starte motoren. Hvis det fortsatt ikke vil starte, ta Prairie 360 ​​til butikken for inspeksjon.
Motoren stanser
12

Sjekk og fyll tanken med blyfri bensin hvis motoren starter, men boder.
13

Sjekk tilstanden av drivstoffet. Hvis rusk eller vann er tilstede, eller hvis drivstoffet er gummy, tømme drivstofftanken og fyll på ny blyfri bensin.
14

Sørg for at choken ikke var igjen på for lenge under Prairie 360 ​​drift. Hvis dette kan være tilfelle, starte motoren og la choken på bare når du starter maskinen.
15

Start motoren. Ta til butikken hvis det fortsetter å stall.
Motoren overopphetes
16

Idle quad bare for korte perioder av gangen og ri ved svært lave hastigheter sparsomt, som både kan føre til at motoren overopphetes.
17

Sørg for at kun NGK DPR8EA-9 tennplugger, som anbefalt av Kawasaki, er installert. Hvis tennpluggene er skadet, skift og sette tennpluggen gap til mellom 0.031 og 0.035 inches.
18

Kontroller kjølevifte og sikre at det er i drift. Har en Kawasaki forhandler inspisere og reparere hvis det ikke fungerer.
19

Sjekk motorolje nivåer ved å fjerne peilepinnen, tørk den med en klut, sette den inn og ta den ut igjen. Hvis oljenivået er under laveste tick, fyll på med SAE 10W-40 viskositet
20

Vent til motoren er avkjølt og sjekke kjølevæsken nivåer i reservoaret og radiator. Hvis nivået er lavt, sjekk for lekkasjer rundt radiator. Ta med quad til en Kawasaki forhandler for reparasjoner hvis det er en lekkasje. Hvis ikke, fyll på kjølevæske og starte på nytt.
21

Start motoren og ta Prairie 360 ​​i for større reparasjoner hvis det fortsetter å overopphetes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117353.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles