Trailer Kabling Installasjon

Tilhengere er vanligvis kablet med en fire-leder ordning som gir venstre og høyre hale /brems lys samt kjører lamper. En ferdigmontert trailer ledningsnettet vil forenkle kabling oppgaven og tillater deg å følge en standard fargevalg. Mens alle farger kabling vil fungere, det er mange fordeler med å følge en akseptert standard. Den største fordelen med å følge en standard er det vil lette feilsøking, spesielt av teknikere ikke er involvert med den originale ledninger. Grunnleggende Trailer Kabling

kjøpe en ferdigmontert ledningsnett. Disse er tilgjengelig på de fleste auto deler butikker samt større sportslige og camping varer detaljister. Velg en sele med en som passer på ledningsnett kontakten på trekkvognen.

At ledningene til de aktuelle områdene av tilhengeren. Standard kabling ordning for trailere er:. Grønn, høyre blinklys, gul, venstre blinklys, brun, kjørelys /sidemarkeringslykter, hvit, malt

Følg produsentens instruksjoner for hvert lys, selv om de fleste trailer hale og markeringslys vil bruke denne fargen standard.

Rådfør deg state Department of Transportation for spesifikke markører lette krav.
Grunnstøting

Hvert lys må være koblet til en elektrisk jording. For lys uten jordledning, er jording gjort gjennom festeskruene og trailer chassis. For disse jordforbindelsene, må den hvite ledningen være sikkert montert til et koblingspunkt på tilhengeren chassis.
P Hvis lyset har en egen jordledning, koble denne til den hvite ledningen.


Pålitelighet Bekymringer

Trailer ledninger eksisterer i et tøft miljø, og du bør ta forholdsregler for å forbedre påliteligheten av ledninger.

Minimer antall elektriske koblinger, som hver tilkobling er en potensiell feil punkt. Bruk kontinuerlige lengder av wire, og gjøre tilkoblinger på et felles punkt.

Vurder å bruke vann-resistente kontakter i stedet for de vanlige ledningskontakter, som er mer utsatt for korrosjon. Vanntette kontakter som er tilgjengelige fra båtliv og motorsykkel deler leverandører.

Gjør jordingsforbindelser metallet på kabinettet. Skrape rust eller maling for å gi en god elektrisk kontakt. Tenk belegg disse tilkoblingene med fett eller epoxy for å minimere korrosjon.

Vurder å bruke en oppofrende kontakten mellom trailer og trekkvognen. Som denne kontakten blir slitt, kan det lett bli erstattet uten behov for å sette inn nye ledninger tilhengeren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117605.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles