Hvordan velge en bil Trailer

Som mange finner etter å kjøpe en bil trailer, kan det bli den mest brukte tilbehøret til bilen din. Det er åpne og lukkede modeller av bilhenger. De kan variere fra en grunnleggende design til en tilpasset modell som matcher bilen. Velge en bil trailer kan være en viktig investering på lang sikt, og det er viktig å velge et godt bygget bil trailer som vil vare. Instruksjoner
en

Sjekk bilens brukerhåndbok for å se hva den slepekapasitet er. Sørg for at bilen har riktig slepekapasitet for vekten av elementet at det vil bli haling.
2

Mål vekten av hva du skal hale. En enkelt-kjerre vil passe jobben hvis det du er hauling er lys og du ikke har planer om å hale en rekke ulike elementer. Hvis du planlegger å hale en rekke elementer og ønsker ikke å bekymre deg for hvordan du pakker og fordele vekten, deretter en dobbel aksel er et bedre valg.
3

Vurdere hva du vil bli haling. Vil tilhengeren må være lukket for å beskytte det du er haling mot elementene? Hvis ikke, er det mer økonomisk alternativ en åpen trailer.
4

Se på baksiden og undersiden av kjøretøyet. Har bilen din allerede har festet og Kulekoplingens å feste tilhengeren til bilen? Hvis ikke, så du må ha et stikk mount og en ball stikk installert.
5

Bestem på plasseringen av lagringsplass for bilen trailer. Lagring av en bilhenger i en garasje er ideelt fordi det vil beskytte investeringen din ved å holde den ut av elementene. Men dette kan også bestemme størrelsen på tilhengeren du kan kjøpe. Hvis dette ikke er et alternativ på grunn av størrelsen på det du haling, må du enten dekke eller holde tritt med vedlikehold av tilhengeren hvis det er ute i elementene.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117454.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles