Hvordan endre et hjul på en Horse Trailer

En hest trailer er den viktigste måten at de fleste flytter sine hester fra sine hjem til et show, event eller fritidspark, og når tilhengeren er brutt en eller annen grunn, dine hester er fast der de er. I tilfelle av et flatt dekk, fikse det er akkurat som å endre noen andre dekk, men med noen ekstra skritt for å sikre at tilhengeren ikke gå hvor som helst. Denne jobben bør ta omtrent 30 minutter, avhengig av størrelsen av tilhengeren. Du trenger
Jack
Jack står
Tire jern
bremseklosser
Replacement hjul og dekk montering
Vis flere instruksjoner
1

Kontroller at tilhengeren er parkert på et plant underlag. Plasser bremseklosser på begge sider av dekk på motsatt side av akselen ut av dekket som må skiftes ut. Dette bidrar til å sikre at tilhengeren ikke vil rulle når tilhengeren er jekket opp.
2

Løft opp på siden av tilhengeren med flatt dekk med den oppjekkbare, og sette tilhengeren og aksel på jack står. Arbeid aldri på et kjøretøy støttes bare av en jack, fordi hvis det mislykkes, kan det skade deg eller kjøretøyet.
3

Skru til mutrene på hjulet du trenger å erstatte bruk av dekk jern. Snu dekk jern til venstre for å løsne slepe nøtter og trekk dekket ut av bilen ved å ta tak på begge sider med hendene og trekke den av akselen.
4

Løft erstatning hjulet og dekk montering på hengeren aksel bruke hendene og skyv hjulet over hjulet studs til hjulet er støttet på akselen med studs.
5

løst tråd på lug nuts med hendene og stramme dem tett med fingrene. Deretter bruker dekk jern å stramme mutrene med studs i en stjerne mønster. Dette fordeler jevnt dreiemomentet på studs og sørger for at det er minimal sjanse for å ha et hjul løsner.
6

Løft bilen ut av jack står med den oppjekkbare og plassere den på bakken. Trekke til mutrene igjen med dekk jern med samme stjerne mønster.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117525.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles