Spesifikasjonene for en 2003 SUNLITE 727 Bumper Pull Horse Trailer

Sundowner, produsenten av SUNLITE 727 Bumper Pull hest trailer, er godt kjent i bransjen for sin top-of-the-line produkter, og Sunlite 727 er en av sine mindre tilhengere, som tilbyr to-og tre-hest størrelser. Størrelse

Sunlite 727 kommer i to forskjellige størrelser: 14 fot '6 tommer og 18 fot, som kan romme to eller tre hester henholdsvis. I begge størrelser, er tilhengeren 6 fot '9 inches bred og 7 meter høy. Boder er 42 inches og tack bod har en 37-tommers kortveggen og en 85-tommers lang vegg.
Standardfunksjoner
p Med en to 5/16 tommers stikk og torsjon ri aksler med elektriske bremser, tilbyr Sunlite top-of-the-line sikkerhetsfunksjoner som også inkluderer vinden knekt, ett stykke aluminium gulv, en standard reservedeler dekk, og breakaway sikkerhet. Hver stall kommer med to head bånd, polstret aluminium hode og kropp skillevegger, gulvmatter, leder dører med vinduer, og lett tilgjengelig koblingsbokser.
Tack Space
< p> Den tack er teppebelagte og utstyrt med et teppe bar og seks bissel hangarer samt en børste skuffen, interiør og eksteriør lys og en campingvogn vent. Det er ekstra bakre tack plass, inkludert ytterligere fire kleshengere for hodelag og en swing-out justerbar saloppheng.
Additional Options

alternativer tilgjengelig som tilleggsprogrammer til standard Sunlite 727 inkluderer rustfritt stål sider, en rustfritt nese vikle på tilhengeren utvendig, ekstra lengde til tack bod, ytterligere 6 tommer til tilhengerens høyde, grus vakter og takbelysning. Alternativer for interiøret er foret og isolert tack bod vegger og tak, høy stativer og stiger, malte rails og bakre stolper, senter dører, skillevegger på skillelinjen, og en skjerm dør på tack rom.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117753.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles