Slik installerer ATV Snøplog Blades på en Yamaha

Yamaha terrengkjøretøy (ATV) er personlige biler som kan drives på nesten all slags terreng, for eksempel gress, gjørme, grunt vann og snø. Snøplog kits er utstyrt til ATV for å forvandle dem til mini-pløying maskiner som er flott for store meter og jordbruksland. Kjøp en snøplog kit og utstyre den til Yamaha ATV for å begynne å rydde bort snøen mens du rir. Du trenger
Stikknøkkel satt
Vernebriller
Elektrisk drill med drill bit satt
Jack
Vis flere instruksjoner
en

Sett på dine vernebriller og bore fabrikken merket steder på gummi cutting edge bruke drill og den anbefalte størrelsen på borekronen, som finnes i din snøplog installasjon manual.
2

Monter skid braketten til gummi cutting edge, ved hjelp av hullene du nettopp boret som en veiledning. Sett boltene i riktig retning (se brukerhåndboken) og sette inn følgende deler på boltene på den andre siden av gummi cutting edge i denne rekkefølgen: skid brakett, flat skive, låseskive, mutter. Disse delene er utstyrt med snøplog. Trekk til boltene med riktig størrelse pipenøkkel.
3

Juster sporet på gummi plate med sporet i gummi cutting edge med skli parentes vender mot baksiden av bladet. Skyv gummi plate på gummi cutting edge, noe som gjør at kantene flukter med hverandre.
4

Monter sidehengslene på baksiden av gummi skjærebladet. Juster hullene i hengslene med fabrikken hullene på baksiden av bladet, og fest dem til bladet med de riktige bolter, muttere og skiver følger med snøplog.
5

Fest bunnen av hver hengsel ved å sette inn de riktige bolter, skiver og muttere som leveres med snøplog. Noen snøplog modeller krever at du bore hull, mens andre har fabrikken hull som allerede er boret for deg. Rådfør deg med bruksanvisningen for boring spesifikasjoner, inkludert bitstørrelsen og hvor dypt du bør borer hull.
6

Sett Interceptor, som er basen av plogen i armen, inn plogen mount, som er en U-formet brakett som festes til plogblad. Juster hullene i interceptor med hullene i plogen mount. Sette inn de riktige boltene inn i hullene, sammen med de nødvendige muttere og skiver. Trekk til boltene med riktig størrelse pipenøkkel.
7

Fest plogen mount til gummi kappskive fullføre plogen. Hver plogen er unikt designet og monterer på en annen måte. Rådfør deg med plogen er eierens manual for monteringsanvisning. Følg monteringsanvisningen presist, være sikker på å bruke de riktige bolter i de riktige stedene. Noen ploger utnytte tjore ledninger. Fest tjore ledninger til de riktige nøkkelhull pins. Rådfør deg med bruksanvisningen for retninger på din spesifikke snøplog modell.
8

Jekk opp fronten av Yamaha ATV, noe som gir deg nok plass til å feste plogen til undersiden av kroppen.

9

Monter plogen til undersiden av ATV ved å følge instruksjonene fra produsenten. Noen ploger har klemmer, mens andre krever montering direkte via bolter. Aldri klemme eller feste plogen til aksel og aldri feste plogen til noen deler av ATV som ikke kan tåle vekten av plogen. Rådfør deg med plogen er eierens manual for vektkravene og ta kontakt med ATV brukerhåndboken for bærende spesifikasjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117424.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles