Slik installerer elektriske bremser på en Horse Trailer

Eldre hest tilhengere kan ikke ha kommet utstyrt med bremser eller kan trenge en oppgradering fra hydrauliske surge bremser som ikke lenger fungerer som den skal. Som de fleste stater krever nå arbeider bremser på tilhengere over en totalvekt så lavt som 1500 pounds, legge til eller erstatte disse bremsene har blitt viktig. Heldigvis er dette en oppgave som kan oppnås med noen enkle verktøy. Du trenger selg Electric brake kit
festeboltene
Socket satt
12-gauge automotive ledning
Solderless rumpe kontakter
Solderless ring kontakter
Solderless krimpetangen
plateskruer selg Electric drill med et socket å drive selvgjengende skruer
Vis flere instruksjoner
en

Jack opp tilhengeren, og etter å støtte den på bukker, fjerne hjulene og huber.
2

stålbørste bremsen monteringsflenser å fjerne rust. Dette er plassen flens nær slutten av akselen.
3

Installer en elektrisk brems montering på hver flens med brems flens bolter. Trekk godt til. Bremsen er montert med aktiveringsarmen i vertikal stilling med magnet på bunnen.
4

Crimp en solderless ring terminal på en av de to ledningene fra brems montering. Fest til tilhengeren rammen med en selvgjengende skrue. Tillat nok slakk for full bevegelighet av tilhengeren suspensjon.
5

Koble den andre ledningen på hver brems med en 12-gauge. Spleise en annen 12-gauge til denne ledningen og kjøre denne ledningen langs trailer rammen til trailer-kontakt.
6

Pakk lagrene i ny hub /bremsetrommelen med høy kvalitet hjullagerfett og installere nav på akselen. Juster hjullager og installere en ny låsesplint til å låse på plass. Bytt støvdekslene.
7

Installer hjulet og dekk samlinger på trommer. Senk trailer til bakken etter å ha fjernet bukker
8

Bytt trailer-kontakt med en 5 -. Eller 6-terminal kontakt hvis det er nødvendig for å koble bremsen ledninger til slepet kjøretøyet, som må være utstyrt med en elektrisk brems kontrolleren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117476.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles