Slik installerer Utility Trailer Tail Lights

Hvis verktøyet trailer lysene har mislyktes etter en rekke år med service, er det best å starte fra scratch. Planlegg installasjonen ved å bestemme de kretser som vil være i bruk. Brems, blinklys, parkeringsplasser /kjørelys, og bakken kretser er ikke valgfritt. Back-up lys, trailer brems og trailer-batterilading er valgfrie. Du trenger:
Trailer ledningsnett kit
Trailer lys
Drill
skrutrekker, Phillips-head
skrutrekker med flatt blad
Zip-lock bånd
Show Mer Instruksjoner
en

Fjern de gamle trailer lys og gamle ledninger. Ren rust og flasser maling der lysene ble installert. Prime og male området. Etter tørking, påfør et tynt lag med silikon sealer til montering området og installere de nye lyktene. Fangstskuta vil fungere som en pakning for å holde området fra å samle fuktighet. Ett lys vil ha en klar linse nederst. Dette er lisensen plate lys og må installeres deretter.
2

Installer den nye ledningsnettet og ruter den sikkert langs en ramme rail. Noen produsenter installere sele inne rammerør eller i tråd vevstoler. Disse alternativene er bra, men den beste plasseringen er en som er lett kontrolleres og vedlikeholdes. Er tilhengere gjenstand for misbruk, er ubrukt i lange strekninger av gangen, og igjen utsatt for vær mesteparten av tiden. En grundig trailer inspeksjon er viktig før du setter den inn i tjenesten. Enkel tjenesten er en stor prioritet.
3

Installer trailer kablingskontakt å matche bilens kontakten hvis det er én. Syklus hvert system på kjøretøyet, så som blinklys og park lamper og sonde hver kontakt på kjøretøyet plugg for å bestemme hver krets. Lag notater og velger en farget tråd i selen. På tilhengeren lys, matche hver farge ledningen til en pære i henhold til sin plikt. Test tilkoblingene. Hvis det ikke er en kontakt, går du til trinn 4. Ellers videre til trinn fem.
4

Finn hver belysning krets på kjøretøyet og installere Scotch Låser i ledningsnettet. Matche hver krets på tilhengeren pluggen og installere spade kontakter om bilen kontakt ledning fører. Plugg disse kontaktene til deres tilsvarende krets og montere kontakten på kjøretøyet på et passende sted.
5

sikkert forsegle alle ledningeforbindelsene på lysene. En enkel måte å forsegle dem er å belegge tilkobling i silikon sealer, så pakk den i bånd. Dette gjør en vanntett, korrosjonsbestandig kabinett som forlenger ledningsnettet livet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117714.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles