Hvordan endre bremsene på en TRX300

En TRX 300 er en Honda all-terrain vehicle. TRX kan brukes for en hvilken som helst modell av Honda ATV som har en høy utgang, høyt dreiemoment-motor. TRX modeller er vanligvis satt opp for racing eller for heavy duty arbeid på en gård eller ranch. TRX-modellene er også satt opp for rask reparasjon og modifikasjon. Bremsene på disse modellene er disk-bremser, som er mye mer pålitelig enn trommelbremser. Du trenger dekk verktøy for din TRX-modellen for å fjerne hjulene og få tilgang til bremsekalipere. Du trenger
Motorsykkel lift
Tire verktøy
Ratchet satt
Replacement bremseklosser
Vis flere instruksjoner
en

Park TRX på nivå bakken og sted motorsykkelen løft under motorblokken. Løsne mutrene på hjulet, med dekk verktøyet, deretter heve TRX av bakken. Trekk hjulet utenfor rammen av TRX.
2

Løsne festemutterne på bakre høyre og venstre side av bøylen, ved hjelp av Ratchet sett. Løft opp på bøylen og fjerne bøylen fra toppen av bøylen.
3

Trekk bremseklossene fra innsiden av bøylen, bruke hendene. Skyv stempelet inn i rammen av bøylen, ved hjelp av tomlene. Skyv den nye pads i bøylen, i samme posisjon som brukte en.
4

Place bøylen tilbake på toppen eller rotoren og stram festemutterne, med skralle sett. Sett på hjulet til rammen på TRX og trekke til mutrene, bruker dekk verktøyet. Senk TRX til bakken og ta motorsykkelen heis fra under motorblokken. Helt trekke til mutrene, bruker dekk verktøy til dreiemoment spesifikasjoner for en bestemt TRX-modellen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117715.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles