Hvordan Tow en Honda Civic

Mens Honda anbefaler ikke at en eiere slep Honda samfunnskunnskap, hvis det gjøres riktig, vil sleper en Civic ikke forårsaker skade på bilen eller til sine interne deler. Prosedyren for å trekke en Honda Civic er viktig fordi det holder alle de innvendige delene i overføringen skikkelig smurt, noe som vil hindre metalldeler fra sliping mot hverandre. Selv slepe Civic på egen hånd er et alternativ, bør det bemerkes at dette kan føre til at bilens garanti, så sørg for å sjekke med din Honda forhandler før du forsøker å taue bilen din. Du trenger
lastebil eller RV med slepekrok
Tow kabel
Vis flere instruksjoner
en

Start motoren på Honda Civic og sette overføringen i den laveste "D"-innstillingen.
2

La bilen til å sitte i denne innstillingen i 30 sekunder.
3

Flytt girspaken opp i neste "D"-innstillingen og la den sitte i denne innstillingen i ytterligere 30 sekunder.
4

Fortsett å flytte girspaken opp girene og la den sitte i hvert gir i 30 sekunder før du har nådd "N"-innstillingen.
5

Sett nøkkelen i tenningen til romertall "I".
6

Fest slepet kabelen til stikk av din lastebil eller bobil. Hvis slep kabelen har en krok, rett og slett den rundt og hekte den på, hvis den ikke bruker, en dobbel knute å knytte det til slepekrok. Bare bruke et slep kabel designet for tauing - disse kan kjøpes fra noen auto deler butikken. Mens mange bruker kjetting eller tau til slep, kan disse kommer fra hverandre under slepet prosessen og kan forårsake alvorlige skader på både bil og andre sjåfører på veien.
7

Kjør slep kabelen over din støtfanger og rundt noen del av Civic front end innramming. Dobbel sløyfe den rundt utforming og deretter kjøre den under støtfangeren, og feste den andre enden til slepekrok.
8

Fortsett å taue din Honda Civic, men holde farten under 35 km /h, må stødige stopper, og ta ekstra hensyn når du svinger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117565.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles