Hvordan Tow en Scamp Trailer

Scamp har vært å lage små, aerodynamiske reise tilhengere siden 1972. Den Scamp er lett, men holdbart, og kan slepes av mindre, mer drivstoff-effektive biler. Den Scamp sin lette vekt kan tilskrives glassfiber kropp konstruksjon som er festet til en lett stålramme. Ha best mulig campingtur ved å vite hvordan man skal forberede og taue Scamp riktig. Du trenger
Load distribuere stikk
2-tommers stikk ball
Skiftenøkkel
Målebånd
hjulmutternøkkel
Vis flere instruksjoner
1

Ha en last distribuere stikk installert på slep kjøretøy på din Scamp forhandler. Forsikring stikk er vurdert for minst 2000 pounds. Fest en 2-tommers stikk ball til stikk og skru det fast med en skiftenøkkel i klokkens retning. Kontroller at stikk ball høyde er 18 inches fra bakken. Har forhandleren gjøre justeringer i stikk om nødvendig.
2

Crank stikk-kontakten på Scamp din med klokken for å heve tungen til litt over 18 inches fra bakken. Bruk en hjelper for å få hjelp og sikkerhetskopiere taue bilen, fôr opp stikk ball til Scamp tunge. Stopp når stikk ballen direkte under tungen. Plasser taue bilen i park og senk Scamp tunge ved å slå stikk jack sveiv i mot klokka inntil jack er helt tilbaketrukket. Stram justere mutteren på tungen i klokkens retning for hånd til det er stramt.
3

Koble scamp sin sikkerhet kjeder til bilens hengerfeste ved hjelp av innebygde hull. Koble trailer ledningsnettet til bilens ledningsnett mottaket, vanligvis plassert i nærheten av stikk. Slå av Scamp er propan tanken ved å skru regulatoren ventilen mot urviseren.
4

Slå på slep bilens lys og sjekk driften av alle dine Scamp lysene. Kontroller at scamp sin bakre stabiliserende kontaktene er helt tilbaketrukket ved å slå Justeringsmutrene i klokkens retning med sveiv følger med.
5

Sørg for at Scamp ferskvann og septiktanker er tomme før du får underveis. Koble kloakk linje til kloakk-kontakten på venstre side av tilhengeren og tømme innholdet i en godkjent RV dumping stasjon ved å trekke håndtaket ut. Skyv håndtaket når du er ferdig dumping og oppbevare slangen.
6

Kontroller at gjenstander inne i tilhengeren og i oppbevaringsrom er riktig pakket slik at de ikke vil skifte under kjøring. Kontroller at Scamp inntreden døren er helt lukket og låst. Sitte i førersetet i kjøretøyet stry og justere speil slik at du kan se ned sidene av Scamp din.
7

Stopp etter de første 200 miles etter å få i gang og sjekke Scamp er hjulmuttere for sterk varme ved å holde hånden din nær sentrum av hjulet. Stram scamp sin slepe nøtter med en hjulmutternøkkel i klokkens retning. Stram mutteren på tungen i klokkens retning for hånd.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117564.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles