Hvordan Brett en Dutchmen Camper

nederlendere pop-up camperne er usedvanlig sjeldne tilhengere fordi produksjonen ble redusert massivt av produsenten, Thor Industries, mellom 1980 og slutten av 1990-tallet. I likhet med alle pop-up camperne er hollenderne camper utfoldet ved bruk av en spy mekanisme koblet til kabler som beveget løfte mekanismer i de fire hjørnene av bobilen. Den spy mekanisme er ofte griper, og av og til en kjede brukes til å overføre kraft til spy en riflet stang som driver kablene, men prosessen med utfolding eller heve taket, av en hollendere pop-up campingvogn er hovedsakelig den samme. Du trenger
Hjulklosser
sveiven
Vis flere instruksjoner
en

Finn en campingplass som er flat og jevn, plassere dine bremseklosser og unhitch den Dutchmen camper fra slepet kjøretøyet. Frigjør låsene som holder taket sikkert ned under kjøring.
2

Installer vinsjhåndtaket om nødvendig, deretter trappe opp taket ved å slå vinsjen med klokken. Vinsjen er montert på slepe-tungen. Noen vinsjene konverteres til å være drevet av en integrert motor og andre ved en elektrisk drill montert på drivmekanismen, men de fleste er drevet for hånd. Taket er trukket helt ut når du kommer til et positivt stopp i motsetning til å legge merke til en økning i vanskeligheter med å snu vinsjen.
3

Bruk samme sveiven å distribuere de stabiliserende knekt i hjørnet . Alle fire må være i kontakt med bakken eller en støtte mellomlegg.
4

Skyv ut den sovende områdene. Hvis montert, fest bukseseler som støtter soverom, trekk de rigide paneler utover til de låses. Fest stoffet deler av den sovende områder til de rigide seksjoner med elastiske stropper, poppers eller borrelås, avhengig av modell nederlendere campingvogn.
5

Følg nederlendere instruksjonene for å brette ut døren, og fest Nedre del til det stive basen boksen. Vanligvis vil det være en sperre som holder kollapset døren til den øvre delen av campingvogn, som må frigis, og en annen på den nedre delen, som må være installert.
6

Fest stoffet i den øvre, sammenleggbart seksjon til den tett bunn-boksen dersom det er nødvendig. Krever noen nederlendere bobiler dette trinnet, andre ikke.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117410.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles