Hvordan kan jeg få min Yamaha Blaster Fast?

Mens Yamaha Blasters er ekstremt lette og fortsatt anses konkurransedyktige ATV, de mangler kraften i mange av de større ATV. Det er, heldigvis, noen ettermarkedet alternativer som kan øke din kraft og dreiemoment, noe som gir deg en klar fordel når parret med letthet av kjøretøyet. Vær forberedt på å bruke litt, men som de fleste ettermarkedet oppgraderinger er ikke billig. Du trenger
Aftermarket eksos kit
nye dekk
Racing drivstoff (purchasable mix på ATV butikker)
Aftermarket bakre tannhjulet
Vis flere instruksjoner
1

Installer en ettermarkedet eksos kit på Blaster din. Ikke bare gi mange av disse gjør en bedre-klingende eksos, men de kan øke effekten av drastiske mengder i noen tilfeller.
2

Bore din Blaster ut til et høyere antall cert. Selv om dette kan være risikabelt for integriteten til motoren, kan det øke din kraft og dreiemoment ved ganske stort beløp.
3

Bruk høyoktan racing drivstoff i stedet for standard premium drivstoff. Dette gjør at motoren blir varmere, og dermed gi ut en høyere spekter av makt.
4

erstatte aksjen dekkene på blaster din med konkurransedyktige racing dekk eller padle dekk hvis du har tenkt på ridning i sanden. Komme trekkraft er en av de viktigste delene av å få og opprettholde hastigheten på en ATV.
5

Installer en ettermarkedet høy rettet tannhjul. Selv om dette vil koste deg litt av low-end dreiemoment, vil du få toppfart. Kjeden syklusen vil slå bakhjulene raskere, slik at du kan reise på høyere hastigheter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117711.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles