Slik feilsøker en Trailer Brake Light

Du har oppdaget at en av bremselysene på tilhengeren din ikke fungerer. Mens mange mennesker skremt av elektrisitet ville ta beslutningen om å ringe en reparatør, er det ikke behov for det. Feilsøke og reparere en trailer bremselys er godt innenfor mulighetene til alle med gjennomsnittlig mekaniske ferdigheter. Du trenger
12-volts test lightReplacement bulb16-gauge automotive wireSolderless rumpe connectorsSolderless kontakt pliersElectrical tape
Vis flere instruksjoner
en

Fjern baklys linsen på fritid lys . Vedlegg metoder varierer, så en flat skrutrekker, en Phillips skrutrekker eller en Torx driver kan være nødvendig å utføre dette trinnet.
2

Ta ut den gamle lyspæren og erstatte den med en ny pære. Test bremselysene. Sett på objektivet hvis pæren er i drift.
3

Be en hjelper til å trykke på bremsepedalen og hold den. Koble bakken klipp av testen lys til en kjent god jord og sondere terminalene. Hvis testen lyser, flytte bakken klippet på utsiden av sporet. Skulle testen lyset holde av, er problemet korroderte socket eller en dårlig jording. Rengjør kontakten og jording og prøv igjen.
4

Probe slepet kjøretøy trailer kontakt hvis ingen makt er funnet på socket terminaler. Finne strøm i kontakten indikerer problemet er i traileren kabling. Koble til tilhengeren plug and sondere ledningen fra halen lampe fremover inntil strømmen er funnet.
5

Start med et punkt der makten ble funnet og erstatte den delen av ledningen til baklys. Spleise vaieren med solderless rumpe kontakter og tape helt med elektrisk tape.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117472.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles