Hvordan MIG Weld Square Tubing

Square slangen kan brukes til å bygge alt fra en hyllen til en sammenleggbar utendørs bord. MIG-sveising er en lett-å-lære sveising prosess som kan brukes til å sveise firkantrør sammen. MIG sveising ved hjelp av en kontinuerlig matet sveise elektrode wire som holdes på en spole. Tråden blir så matet ned en sveising føre til MIG pistolen. Med litt trening kan du bruke en leid MIG sveiser til å sveise sammen firkantrør for å skape en funksjonell del av utstyret for rv. Du trenger
Målebånd
Square tubing
Scribe
Kombinasjon kvadrat
Band så
Grinder
4-tommers hardt sliping hjulet
MIG sveiser
Sveisehjelmen
Leather sveising hansker
Vis flere instruksjoner
en

Mål og merk et stykke firkantrør 20 inches lang med målebåndet og den skriftlærde. Sett båndsag i en 45-graders vinkel kutt. Sett et merke 10 inches på med den skriftlærde. Plasser 45-graders side av kombinasjonen vinkel mot firkantrør, med bladet av plassen på linje med den 10-tommers mark. Skriver en 45-graders linje over ansiktet av firkantrør.
2

Plasser firkantrør i skrustikke av båndsag. Rett inn 45-graders skriftlærd tråd med bladet på båndsag. Stram båndsag skrustikke til å klemme firkantrør på plass. Slå på båndsag. Senk båndsag å utføre 45-graders gjæring.
3

Fest 4-tommers hard-sliping hjulet til vinkelsliperen. Med vinkelsliperen, plasserer en skråkant på de to sidene av firkantrør som har 45-graders kutt i ansiktet. Fjern den ru fra de to andre sider. Plasser to stykker av firkantrør sammen, og etterlater en 1/16-inch gap mellom de to delene av slangen. Slå på MIG sveiser.
4

Se MIG sveiser sveising guide for å sette spenning og for sveiseren. Sett på sveising hjelm og skinn sveising hansker.
5

Point MIG pistolen mot felles der to stykker av slangen felles. Plasser MIG ledningen til høyre side av 1/16-inch gapet som du igjen i mellom de to delene av firkantrør. Senk sveising hette. Trykk avtrekkeren av MIG pistol. Mens MIG sveiser er lysbuer, flytte MIG pistolen til venstre side av sømmen. Gjenta prosessen to ganger per side på alle fire sider av torget slangetilslutningen å sikkert tack de to delene sammen.
6

starte en sveis på det ene hjørnet av firkantrør felles. Trykk ned MIG pistolen avtrekkeren. Trekk MIG pistolen til venstre, så ned, til høyre, og opp igjen. Med hver omdreining, flytter MIG pistolen 1/8-tommers mot den andre siden av sømmen. Gjenta prosedyren for hver av de fire sidene av firkantrør.
7

La sveiseskjøten avkjøles helt før håndtering. Design din RV tilbehør og vellykket MIG sveis firkantrør i prosessen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117513.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles