Slik gjenoppretter du Gel Coat på en RV Glassfiber Body

Etter mange år utendørs, vil en RV glassfiber ytre huden uunngåelig begynner å se litt falmet. Som den eldes, oksiderer glassfiber og mistet sin glans, uavhengig av voksing. Heldigvis gjør de glassfiber som brukes i båt skrog ikke avvike mye fra det som brukes på bobiler, så glassfiber-restaurering produkter designet for den nautiske bransjen fungerer like godt på landbaserte kjøretøyer. Produkter som PoliGlow og NewGlass2 kan bringe glans tilbake til en eldre RV. Prosessen er lik lakkering et gulv og den viktigste ingrediensen er albue fett. Du trenger
Scrub pensel
Sponge pad eller pusseskinn
Spray flaske
Gummi hansker
Stige eller forlengelse pol
Aggressiv rengjøringsmiddel eller automotive skirens
Glassfiber "lakk" fra PoliGlow, NewGlass2 eller lignende produsenten
Vis flere instruksjoner
en

Rengjør utsiden av RV med en aggressiv rensemiddel, å sørge for at eventuelle urenheter fjernes. PoliGlow, NewGlass2 og andre tilbyr merkede rensemidler for dette formålet. La bilen tørke.
2

Arbeid i seksjoner, bruke "lakk" med en svamp pad. Tørk i en retning, ikke "børste" materialet. La det tørke i 5-10 minutter. Den første strøk av restorative materialet glatter over oksidering i glassfiber. Bruk en stige eller forlengelse pol til nå den øvre delen av RV.
3

Så snart området er tørt, påfør et annet strøk og gjenta. Serien vil visne som restorative tørker. Etter fire-fem strøk, vil RV glassfiber begynne å skinne igjen.
4

Opprettholde glans med jevne vask. Flere strøk kan påføres årlig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117498.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles