Consumer Guide for ATV

All -terrain - biler , eller ATV , kan deles inn i to grupper . ATV-modellene er designet for å gjøre arbeidet og trekke last, og sports ATV er raskere og designet for fritidsbruk . Utility ATV
p Hvis du ønsker en ATV for å bruke rundt gården eller for jakt, er et verktøy ATV det beste valget. Disse store , tunge , aksel - drevne ATV er spesielt utformet med lav -range girkasse , sterk dreiemoment og tilhengerfeste for å trekke last. De har også større dekk for bedre grep, mer gjørme splatter beskyttelse enn idrett typer og stativer for enkel bæring.
Sports ATV

Chain -drevet idrett ATV er lettere og raskere enn nytte ATV . Motor og transmisjon er konstruert for fart på høyere gir og suspensjonen er mer lydhør overfor støt fra hopp enn nyttekjøretøyer . Sports ATV har noen statister, for eksempel reoler og slepekroker , for å redusere vekten , og plast kroppen tilbyr ikke mye beskyttelse mot søle splatter .
Motor og størrelse Krav

ATV Connection anbefaler større motor ATV for folk som trenger å være i stand til å krysse skitt banker og sanddyner . De anbefaler også å teste ATV for ergonomisk passform før du kjøper , så høye mennesker kan bli trangt på mindre maskiner .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117758.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles