Suzuki 50cc ATV Spesifikasjoner

The Suzuki LTA50 Quadmaster /QuadSport er en fire hjul all-terrain vehicle produsert mellom 2000 og 2005 og markedsføres som en entry-level ATV for unge ryttere. Den LTA50 benytter en 49 kubikk-centimeter motor og en rekke funksjoner som er utviklet for å maksimere sikkerheten for uerfarne ryttere. Utformingen av kjøretøyet forsøker å gi et kompromiss mellom ytelse og enkel bruk. Motor og girkasse

LTA50 har en 49 cc, to-takts motor med en ensylindret og luftkjøling. Den har en boring på 41 mm og en slaglengde på 37,8 mm. Dens kompresjonsforhold er 5.6-til-1. Drivstofftilførsel er via en Mikuni VM12SC forgasser, og motoren er startet av en elektrisk tenning. Den single-trinns girkasse har en automatisk clutch.
Chassis og oppheng

bilens forstillingen bruker uavhengige swing aksler og olje dempet spiralfjærer. Bakhjulsopphenget er via en svingarm og spiralfjærer. Både foran og bak suspensjoner tillate to inches av reiser. Stopping power er levert av trommelbremser både foran og bak. Bilens hjul er montert med all-terrain slangeløse AT16x8-7 dekk.
Mål

bilens akselavstand er 32,5 inches, er dens totale lengde 49,6 inches , sin totale bredde er 29,9 inches, og dens samlede høyden er 29,3 inches. Den har en sittehøyde på 21,1 inches og bakkeklaring på 4,7 inches. Samlede vekten av bilen er 156 kg.
Safety Features

LTA50 har en throttle begrensende system som lar foreldre å justere bilens toppfart, øker ATV ytelse som rytteren blir dyktigere. I tillegg gir en cut-off tjore linjen en voksen til å umiddelbart stoppe motoren eksternt i tilfelle en nødsituasjon ved å trekke på linjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117773.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles