Hvordan kjøre en John Deere Gator Four Wheeler

The John Deere Gator fire-hjuling er en allsidig maskin som utfører like godt på en arbeidsplass, i en bakgård eller på en jakttur. Med sin korte dump seng, men kan pakkes materialer til eksterne nettsteder eller camping utstyr og en kano til en ekstern dammen. Utstyrt med en elektrisk start, automatisk clutch og full suspensjon, er en John Deere Gator lett å kjøre. Instruksjoner
en

Sitt komfortabelt i førersetet og fest setebeltet.
2

Note girspaken, trekkraft lås og parkeringsbremsen, som alle er lokalisert mellom setene. | ​​
3

Trekk og hold choke, som ligger nær gassen fylle på venstre, under førersetet.
4

Snu tenningsnøkkelen med klokken for å dra motoren rundt.
5

Slipp nøkkelen og choken så snart motoren starter. Det kan være nødvendig å trykke ned litt på gasspedalen for å få motoren opp til en høyere hastighet inntil motoren er varmet opp.
6

La motoren gå tilbake til tomgang, og flytt deretter girspaken ned for å engasjere seg frem utstyr mens tråkke på bremsepedalen.
7

Løsne parkeringsbremsen ved å trekke litt opp og skyve låseknappen på toppen av spaken. Flytt spaken helt ned for å sikre at parkeringsbremsen er helt sluppet.
8

Fjern foten fra bremsepedalen og begynner å trappe ned på gasspedalen. Maskinen vil begynne å bevege seg fremover. Fortsett å trykke på gasspedalen for å akselerere til ønsket hastighet. Stopp maskinen ved å slippe gasspedalen og tråkke på bremsepedalen.
9

du vil sikkerhetskopiere, la motoren bremse på tomgang. Flytt girspaken opp til nøytral og deretter opp til motsatt posisjon. Speed ​​opp, sakte ned og slutte å bruke gasspedalen og bremsen som du gjorde for å gå fremover.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117451.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles