Slik installerer en Trailer Kabling Kit

Du ser dem hele tiden på nettsteder som Craigslist, "Great trailer, trenger bare lys og ledningsnett." Du trenger en trailer, men at en del om lys og ledninger har du bekymret, du er ikke sikker på at du kan håndtere jobben. Vel, slappe av og gå får at tilhengeren og hente noe verktøy. På kort tid har du en flott liten trailer med lys som du har installert selv og som fungerer. Du trenger:
Trailer lys ledningsnett kit
Nylon wire bånd
Wire cutters
Solderless kontakt krimpetangen
Solderless rumpe kontakter
Solderless ring terminal
Gängpressande skrue
Elektrisk drill og stikkontakt, Elektrisk tape
Vis flere instruksjoner
en

fjerne gamle lysene fra traileren. Monter de nye lysene som følger med settet (ved hjelp av de medfølgende skruer og muttere) i parentes der de gamle baklysene var. Disse lysene får sin jording gjennom festeskruene, så vær sikker på å fjerne rust der mutteren vil kontakte lyset brakett.
2

Separate den hvite ledningen fra flerfarget kabel, slik at ca 4 meter fortsatt tilkoblet. Kjør de gjenværende ledninger ned på innsiden av den venstre siden av hengerramma. Fest på plass med nylon wire bånd.
3

hjelp av en solderless rumpe kontakt, kobler den brune ledningen i kabelen til den brune ledningen til begge baklysene.
4 < p> Koble den grønne ledningen i kabelen til den røde ledningen på høyre baklys med en solderless rumpe kontakt.
5

Koble den gule ledningen i kabelen til den røde ledningen til venstre baklys ved hjelp av en solderless rumpe kontakten.
6

Skjær den hvite ledningen av noen få inches siste hvor det fortsatt er sluttet til de andre ledningene i kabelen. Installer en solderless ring terminal på den avskårne enden, og feste terminalen til tilhengeren rammen med en selvgjengende skrue. Fjerne malingen hvor ringen terminal berører trailer rammen.
7

Fest tilhengeren kontakten til flerfarget kabel med loddefri kontaktene. Koble ledningene etter farge, matchende dem som du går.
8

Tape alle koplinger godt med elektrisk tape for å holde fuktigheten ute.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117450.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles