Hvordan vite når Golf Cart Batterier er døende

Golf cart batterier, som alle andre batterier, er bare bra for en viss tid før de blir svake til poenget med å være ubrukelig. Når dette skjer, er kostnaden for å erstatte dem betydelig, så klemme hver dag ut av batteriets levetid er verdt å bruke ekstra tid og energi. Du trenger
Vann
trakt
fungerende Golf Cart
Tenger /skrutrekker
Sandpapir /Steel Wool
Vis flere instruksjoner
å teste batterier

en

Kontroller at alle kontakter er fri for korrosjon. Dette betyr unhooking hver enkelt og rengjøring av alle metalldeler med stålull og /eller sandpapir. Vær sikker på at all rust er fjernet og at metallkontaktene er rene og blanke.
2

Åpne batteri vann cap og sørge for at alle celler har riktig mengde vann inni. Det er ingenting som vil ødelegge et batteri raskere enn å ha en tørr celle. Se etter en "fylle på" linje på utsiden eller innsiden av batteriet fordi noen batterier kan bli overfylt. Hvis det er ingen linje som forteller deg hvor mye vann som trengs, fyller omtrent en halv tomme fra toppen.
3

Lad batteriene. Etter at alle kontaktpunktene er rene og alle cellene er fylt med vann, lade batteriene bør være mer effektive, og de bør ha så mye makt som de vil være i stand til å vedlikeholde.
4

Test batteriene ved å kjøre før du går tom for strøm. Sørg for at du ta oppmerksom på når du føle kraften avtagende, slik at du ikke tråd selv for langt fra laderen.
5 p Hvis batteriene ikke er kraftig nok til å passe deg, de mest trolig må byttes ut. Det er ikke mye annet du kan gjøre på egen hånd for å øke strømmen eller batterienes levetid.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117482.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles