Airstream Basecamp funksjoner

Wally Byam forestilt bygge en campingvogn som en standard bil kunne hale og glir som en strøm av luft, så han etablerte Airstream 1931. Han ville ikke reise trailere å endres drastisk, men besluttet selskapet ville bare gjøre gradvise forbedringer gjennom årene. I 1935, avduket selskapet de Torpedo. De Torpedo var inspirasjonen for Airstream Basecamp, en strømlinjeformet reise trailer som åpner på baksiden og kommer med en valgfri telt funksjonen. Mål

Basecamp leveres i tre modeller: standard, deluxe og off-road. Enhetene har en innvendig bredde på 76 inches, en utvendig bredde på 85,63 inches og en utvendig lengde på 16 fot 2 inches. Utvendig høyde for standard-og deluxe reise trailere måler 8 meter, men off-road er ytterligere to inches høyere.
Tilbehør

reise trailer kommer utstyrt med 3,4-liters bærbar vanntank i alle tre modellene. Selskapet tilbyr et alternativ av et sekund bærbar tank som også rommer 3,4 liter. Hengeren har ikke en varmtvannsbereder eller en ovn, though. Å kjøle seg ned i traileren, de tre enhetene kommer med en 5500 BTU klimaanlegget.
Interiør

Basecamp tilbyr to 50-tommers senger som kan konverteres til en sittegruppe. Enheten har en liten vask på venstre side og komfyrtopp. Det er et lite arbeidsområde ligger mellom komfyrtopp og vask mot fronten av enheten. Dessuten tilbyr Airstream en valgfri takvindu. Vinduene vikle rundt fronten og sidene av enheten for en uhindret utsikt.
Body

Basecamp har en aerodynamisk kropp som gir opp til 20 prosent haling effektivitet over den tradisjonelle reise trailer, ifølge Airstream nettsiden. Enheten har to lag av slitesterkt strukket aluminium. De reiser tilhengere har gummi torsion aksler og hjul med under septiktanker, som gir et lavt tyngdepunkt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117852.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles