Hvordan Wire et Flat 4 Prong Plug på bilen

Kabling et redskap for en trailer kontakten er et prosjekt som en altmuligmann med en liten forståelse av bilbransjen ledningsnett kan håndtere på en time eller mindre. Flat fire-spiss kontakter gir strøm til driften, turn og bremselys, samt en ekstra kabel for å sikre en god jordforbindelse. Vogner med elektriske bremser kreve at slepet kjøretøyet være utstyrt med en fem-eller seks-spiss-kontakt. Du trenger
Flat firepinnet kjøretøy slutten trailer kontakt
12 volt test lys
Scotchclok kontakter
Solderless ring terminal
Solderless terminal krimpetangen
Selvborende skrue
tang, Elektrisk tape
Vis flere instruksjoner
en

Snu bilen kjører lysene på. Med testen lyset, undersøke ledningene som går til venstre baklys til testen lyser. Koble den brune ledningen fra kontakten til denne ledningen ved hjelp av en Scotchlok kontakt.
2

stenge kjører lys og med tenningsnøkkelen i "ON" posisjon svingen på venstre blinklys. Sondere ledningene til venstre baklys før prøveresultatene blinker. Koble den gule ledningen fra baklys kontakten til denne ledningen med en Scotchlok kontakt.
3

Slå av venstre blinklys og slå på høyre. Sondere ledningene i riktig baklys sele helt til testen blinker. Kobler den grønne ledningen fra det flate firepinnet kontakten til denne ledningen med en annen Scotchlok kontakt.
4

Strip ca 1/4 tommers av isolasjon fra slutten av den hvite ledningen fra traileren kontakten og crimp en solderless ring terminal til det med en krympetang. Bruk en selvborende skrue for å feste terminalen til bilen. Fjerne malingen fra stedet hvor ringen vil ta kontakt med bilen.
5

Stram alle Scotchlok Kontaktene helt med tang og tape over dem med elektrisk tape for å beskytte mot korrosjon.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117538.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles