Instruksjoner om hvordan du installerer Brake Controllers

Stoppe bilen, mens kjøring med tilhenger, kan være ganske en ildprøve med mindre du har en mulighet til å aktivere tilhengerens bremser. En trailer brems kontrolleren fungerer bremsene på tilhengeren når bilens bremsepedalen trykkes. Uten en bremsestyring, er bremsene for kjøretøyet stry tvunget til å stoppe vekten av hele riggen som lett kan føre til at bremsene overopphetes og skape en farlig situasjon. Avhengig av vekten av tilhengeren, kan dette være mot loven i staten. Installer en brems kontrolleren på bilen for å ta riggen til en sikker stopp. Du trenger
1/8-tommers borekronen
Elektrisk drill
Phillips skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Hold monteringsbrakett for bremsen kontrolleren på en solid montering innvendig i bilen som lett kan nås med sjåføren. Marker overflaten med en blyant gjennom monteringshullene på braketten. Senk braketten.
2

Sett inn en 1/8-tommers borekronen inn i en drill og bore gjennom de avmerkede stedene. Hold braketten til overflaten og stram skruene som følger med bremsen kontrolleren i monteringshullene med en Phillips skrutrekker.
3

Monter bremsen kontrolleren i braketten med skruene gitt og skru det fast med Phillips skrutrekker. Finn din bilens bremse-kontrolleren ledningspluggen, vanligvis under dashbordet på førersiden. Plugg ledningene kontakten fra brems kontrolleren i bilens ledningsnett plugg til den klikker på plass.
4

Hitch din trailer til slepet kjøretøyet. Koble sikkerhet kjeder og plugg tilhengerens ledningspluggen i kontakten på baksiden av slepet bilen før den er helt på plass.
5

Juster effektstyring på forsiden av brems kontrolleren til sitt laveste innstilling. Kjør riggen til et egnet område, for eksempel en parkeringsplass, hvor du kan kjøre sakte og foreta flere tester stopper.
6

Drive fremover sakte og brems til en stopp. Hvis ingen Tilhengerens bremser filt, justere bremsen kontrolleren utgang til en litt høyere innstilling. Gjenta dette trinnet så mange ganger som nødvendig til ønsket bremseeffekt er filt. Ikke juster innstillingen for utgang for høy som bremsene på tilhengeren kan ta under normal bremsing.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117765.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles